Fikk pris for å satse på framtidig arbeidskraft

GLADE VINNERE: Øyvind Hagen (t.v.) direktør ved Quality Hotel Tønsberg ble stolt da han prisen Årets lærebedrift fra yrkesopplæringsnemnda. Her er han sammen med Torbjørn Andersen.
GLADE VINNERE: Øyvind Hagen (t.v.) direktør ved Quality Hotel Tønsberg ble stolt da han prisen Årets lærebedrift fra yrkesopplæringsnemnda. tel Tønsberg ble stolt da han prisen Årets lærebedrift fra yrkesopplæringsnemnda. Her er han sammen med Torbjørn Andersen. Foto: Anders Palmer Holmen

Av:

Kristin Berge

Publisert:

22.11.2022

Oppdatert:

23.08.2023 kl.08.18

Quality Hotel Tønsberg er kåret til Årets lærebedrift i Vestfold. På det meste hadde de 12 lærlinger.

– Dette er en bedrift som har stort engasjement for lærlingordningen og som har tatt inn lærlinger i mange fag, sa Kristin Saga, regiondirektør i NHO Vestfold og Telemark da hun delte ut prisen Årets lærebedrift i Vestfold.

Tolv lærlinger på likt

På det meste, før pandemien, hadde bedriften 12 lærlinger, og under pandemien hadde de seks ordinære lærlinger og en kandidat i kompetanseløp.

– Det bekrefter bedriftens fokus på morgendagens arbeidskraft og viljen til å være en utdanningsbedrift, understreket hun.

Motivasjon

Det var en glad hotelldirektør Øyvind Hagen som mottok prisen sammen med to av sine medarbeidere.

– Vi er stolte og ydmyke over å ha fått prisen og det gir ytterligere motivasjon for å fortsette vårt gode arbeid for fremtidens arbeidskraft, sier Hagen.

Akkurat nå har Quality Hotel Tønsberg tre ordinære lærlinger i kjøkken, en på kompetanseløp og to lærlinger i restauranten.

– Quality Hotel oppfyller yrkesfagnemdas kriterier for prisen, og kjeden denne bedriften er er en del av er nesten norgesmestere i inkludering – noe som gir lojale medarbeidere, skrøt NHO-direktøren.