Harald Haave blir ny kommunikasjonsleder i Vestfold og Telemark fylkeskommune

Harald Haave blir ny kommunikasjonsleder i Vestfold og Telemark fylkeskommune. Foto: Privat

Av:

Hege Glenna

Publisert:

13.02.2020

Oppdatert:

28.10.2022 kl.13.05

Harald Haave er ansatt som ny kommunikasjonsleder i Vestfold og Telemark fylkeskommune. Haave er bosatt i Larvik, har bred og lang erfaring som journalist, sjefredaktør og kommunikasjonssjef. Han tiltrer i stillingen 2. mars.

-Noe av det viktigste i en sammenslåingsprosess er å kommunisere på en troverdig måte med alle innbyggere. Min jobb blir å sørge for at fylkeskommunen fortsetter å ivareta innbyggernes behov for nødvendig informasjon innenfor blant annet kultur, kompetanse, folkehelse, integrering, næringsutvikling og ikke minst samferdsel. Gjennom et systematisk og oppdatert kommunikasjonsarbeid håper jeg vi kan styrke vår samfunnsutviklerrolle og legitimitet i samspill med kommunene, næringsliv, frivilligheten og høyere utdanningsinstitusjoner. Jeg gleder meg til å ta fatt på denne spennende oppgaven, sier Harald Haave, påtroppende kommunikasjonsleder i Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Haave jobbet som reporter i Norsk Telegrambyrå (NTB) 1985-91; var reporter og avdelingsleder i Dagbladet 1991-2001; informasjonssjef i Merck, Sharpe & Dohme (MSD Norge) 2001-2004; informasjonssjef i Bristol, Myers Squibb (BMS Norge) 2004-2005; ass.sjefredaktør og sjefredaktør i Aller 2005-2012; kommunikasjonsrådgiver i Prguru 2012-2020.  

-Med de ambisjonene vi har for den nye fylkeskommunen, er vi avhengig av en sterk og aktiv kommunikasjonsenhet for å lykkes. Med sin solide medieerfaring og lederbakgrunn, vil Haave bli en sentral rådgiver for ledelsen i fylkeskommunen. Han blir også en tydelig pådriver i kommunikasjonsarbeidet som styrker og kompletterer kompetansen i kommunikasjonsseksjonen på en god måte. Vi gleder oss veldig til han kommer, sier utviklingsleder Hege Glenna.


Emneord:

Nytt om navn