Invest in Vestfold & Telemark med egen nettside

Invest in Vestfold & Telemark lanserer investinvt.no.
Invest in Vestfold & Telemark lanserer nettsiden "investinvt.no" og ny side på LinkedIn.

Av:

Christian Jahren

Publisert:

12.12.2022

Oppdatert:

23.08.2023 kl.08.18

Invest in Vestfold & Telemark lanserer egen nettside for å nå ut til nasjonale og internasjonale aktører som ønsker å etablere seg eller investere i regionen.

Invest in Vestfold & Telemark, som nå har vært operative i litt over et halvt år, har i høst gjennomført en strategi- og merkevareprosess hvor målet har vært å jobbe frem et overordnet verdiforslag for regionen. Dette skal bidra til å tiltrekke investeringer og nyetableringer.

Prosessen er gjennomført i tett samarbeid med kommuner, næringsselskaper, klynger, industrien, arealeiere og partnerne i virkemiddelapparatet, og nettsidene som nå lanseres vil utgjøre fundamentet for Invest in sin digitale tilstedeværelse og dialog med markedet.

Invest in Vestfold & Telemark sin misjon er å tiltrekke etableringer fra inn- og utland og hjelpe disse med å lykkes.

Førstevalget for industri- og teknologietableringer

Den store visjonen er at regionen skal bli førstevalget for industri- og teknologietableringer, og bygge et sterkt og godt omdømme som en trygg havn for næringslivet.

«Gjennom nettsidene ønsker vi å fremheve og fokusere på det vi mener er noen av regionens viktigste konkurransefortrinn. Vestfold og Telemark har vært vertskap for industrivirksomhet i over 1000 år, og dette er en arv vi mener å ha forvaltet godt»

- Christian Jahren, Leder Invest in Vestfold & Telemark

Ifølge lederen finner vi her i regionen landets beste industrielle infrastruktur, fornybar kraft og vann, effektive og moderne havner med kort vei ut i verden, næringsklynger med ambisiøse og bærekraftige bedrifter, kompetent arbeidskraft på alle nivåer og høy livskvalitet – en liten togreise fra Oslo.

Skal lose trygt og effektivt

Christian Jahren
Christian Jahren leder Invest in Vestfold & Telemark. Foto: Christian Brekke

– Sammen med våre partnere skal vi i Invest in Vestfold & Telemark være et mottaks- og støtteapparat som loser interessenter trygt og effektivt gjennom stegene frem til en vellykket etablering – og videre mot lønnsom drift. Kort sagt skal Vestfold og Telemark være; en trygg havn, avslutter han.

Adressen til de nye nettsidene: investinvt.no

Parallelt med at nettsidene lanseres, går også Invest in Vestfold & Telemark «live» med sin LinkedIn side.