Jon Steinar Tufte ansatt som seksjonsleder for kultur, idrett og friluftsliv

Jon Steinar Tufte er ansatt som seksjonsleder for kultur, idrett og friluftsliv Foto: Vestfold og Telemark fylkeskommune

Publisert:

31.05.2019

Oppdatert:

23.08.2023 kl.08.18

Han kommer fra stillingen som daglig leder av Skien fritidspark KF og begynner i nye Vestfold og Telemark fylkeskommune 1. september.

Tufte forteller at det her kom en mulighet i en veldig spennende stilling som trigget hans samfunnsengasjement.

– Det å få være med på etableringen av en ny organisasjon, og ikke minst være med på å utvikle vår nye region til det beste for innbyggerne, er jeg stolt over at jeg skal få lov til å være med på. Vår region innehar utrolig mange kvaliteter, så utgangspunktet for å lykkes er det beste som tenkes kan. Sammen med kompetente medarbeidere med et høyt faglig nivå, gleder jeg meg til å ta fatt på oppgaven og skrive den nye fylkeskommunens historie, sier Tufte.

Fra tidligere har han kultur- og idrettsutdannelse og relevant arbeidserfaring fra kommunalt og regionalt nivå.

Glad for å ha Tufte med på laget

Else Blom er direktør for sektor for kultur, regional identitet, idrett og frivillighet og blir Tuftes nærmeste leder.

– Jon Steinar er en utviklingsorientert, motiverende og tydelig leder. Han er en svært god relasjonsbygger som jobber kunnskaps- og resultatorientert. Vi gleder oss til å få ham med på laget fra 1. september, sier Blom.

Seksjon for kultur, idrett og friluftsliv som Tufte skal lede har ansvar for løpende forvaltningsoppgaver, veiledning, og tildeling av tilskuddsmidler innen fagområdene kunst, kultur, idrett, friluftsliv. I tillegg skal seksjonen bidra til at den nye fylkeskommunen er en god utviklingspartner for samarbeidsaktører i kommuner, frivillige organisasjoner og profesjonelle kunstmiljøer.


Emneord:

Nytt om navn