Karrieresentrene åpner dørene igjen

Karriereveileder Arturo Hernandez og andre karriereveiledere i Vestfold og Telemark sitter igjen klare til å gi fysisk karriereveiledning. Foto: Line Hogstad

Av:

Charlotte N. Erikstad

Publisert:

25.05.2020

Oppdatert:

28.10.2022 kl.13.05

Karrieresenteret i Vestfold og Karrieresenteret i Telemark har åpnet dørene igjen for fysiske veiledningsmøter, samtidig som det digitale tilbudet opprettholdes. Time kan bestilles på nett.

Smittevernrutiner er etablert og tilpasset karrieresentrenes virksomhet, og dermed kan sentrene i igjen ønske kunder velkommen til fysisk karriereveiledning på kontorene i Skien og Tønsberg. Fra mandag 25. mai tilbyr karrieresenterne i Vestfold og Telemark igjen et fullverdig tilbud.

Karrieresentrene tilbyr gratis, individuell karriereveiledning til voksne og ungdom over 19 år. I løpet av yrkeslivet vil mange stå overfor flere karrierevalg som kan være utfordrende, og karriereveilending kan da bli en viktig bevisstgjøring på hva man vil, hvem man er og hva man kan.

Det er fremdeles anledning til å få videoveiledning og telefonveiledning for dem som foretrekker det. 

Korona-tiltak på karrieresentrene

Karrieresentrene følger den nasjonale veilederen om smitteforebyggende tiltak i ungdomsskole og videregående skole som er tilpasset rammene i Vestfold og Telemark, med noen tilpasninger for karrieresentrenes virksomhet. 

For å gjøre besøk på våre karrieresentre trygt, får alle kunder tilsendt informasjon på e-post på forhånd om tiltakene som gjelder.

Karrieresenteret i Vestfold og Karrieresenteret i Telemark ber alle lese gjennom dette før sitt besøk:

  • Du kan ikke komme til oss om du føler deg dårlig eller har luftveissymptomer. Vi booker gjerne om din time og ønsker deg velkommen tilbake når du er symptomfri igjen, evt. kan vi gjennomføre den avtalte veiledningen på telefon eller video.
  • Vi har tilgang på håndsprit ved inngangsdøren. Alle kundene skal benytte dette ved ankomst og avreise.
  • Vi kan dessverre ikke håndhilse på deg.
  • Host og nys i armkroken.
  • Vi må holde minimum 1 meters avstand gjennom hele ditt besøk på karrieresenteret. Vi følger råd gitt av fhi.no, og våre kontorer er tilpasset dette.
  • Vi kan dessverre ikke servere deg noe å drikke.
  • Kom presis til timen og vent evt. utenfor.
  • Vennligst ikke bruk din egen mobil så lenge du er i våre lokaler om det ikke er helt nødvendig.
  • Gi beskjed om du i etterkant av timen får påvist Covid 19-smitte. Dette er svært viktig for oss alle og smittesporing generelt. Vi følger rutiner gitt av FHI om å ha oversikt over kundene som har vært på karrieresenteret de siste 14 dagene, samt informerer kundene om at vi oppbevarer denne informasjon.