Lardal tannklinikk åpner igjen

Bilde av Lardal tannklinikk
Lardal tannklinikk Foto: Eva Susanne Drugg

Av:

Ellen Marie Skjefstad

Publisert:

10.01.2023

Oppdatert:

09.02.2023 kl.10.08

Fra mars kan pasienter i Lardal igjen bestille time hos sin lokale tannlege.

Tannlege Ali Riza Karagøz og tannhelsesekretær Marian Nilsen er på plass på Lardal tannklinikk fra 13. mars.  

− Vi er svært glade for at lardølinger igjen kan benytte seg av sin lokale tannhelsetjeneste. Tannlegen og tannhelsesekretæren har fått faste stillinger og vil være på klinikken tre dager i uka, sier Nilofar Khorram, klinikkleder ved de offentlige tannklinikkene i Larvik.

Kvalifisert personell 

Etter at tannlegen i Lardal ble pensjonert sommeren 2021, har det i perioder vært vikarierende tannlege og tannhelsesekretær frem til april 2022.  

− På grunn av utfordringer med bemanningen, har vi jobbet med en ordning som skal bidra til mer stabilitet, og sikre kvalifisert tannhelsepersonell i distriktene. Derfor er det gledelig at vi igjen får god drift av tannhelsetjenesten i Lardal, sier Åshild Lia Hvitstein, seksjonsleder tannhelse og forebygging i Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Mange års erfaring

Tannlege Ali Riza Karagøz (36) har lang klinisk erfaring som tannlege etter at han ble ferdigutdannet tannlege fra Universitetet i Oslo i 2012 og har siden 2013 jobbet i den offentlige tannhelsetjenesten.


Tannhelsesekretær Marian Nilsen (43) ble autorisert fra Sandefjord videregående skole i 2017. Hun har jobbet ved Skien tannklinikk over flere år, og jobber på Larvik tannklinikk frem til oppstart i Lardal. 

Åpent tre dager i uken

Tannklinikken vil være åpen tre dager i uken, og pasienter med rettigheter i den offentlige tannhelsetjenesten vil prioriteres i første omgang. For mer informasjon om våre pasientgrupper, se Vestfold og Telemark fylkeskommune sin nettside: Har du rett til gratis tannbehandling? 
 
Frem til 13. mars bes prioriterte pasienter å ta kontakt med Borgejordet tannklinikk på tlf. 33 11 61 20 ved behov for akutt tannhelsehjelp. Fra 13. mars kan Lardal tannklinikk kontaktes på tlf. 33 12 86 80.

Eventuelle spørsmål kan rettes til klinikkleder Nilofar Khorram, tlf.: 980 38 417, e-post: nilofar.khorram@vtfk.no