Nettskolen Vestfold leverer forkurs i matematikk for lærerstudenter


Av:

Frank Tindvik

Publisert:

28.01.2020

Oppdatert:

28.10.2022 kl.13.05

I samarbeid med Universitetet i Sørøst-Norge tilbyr nå Nettskolen i Vestfold forkurs i matematikk for kommende lærerstudenter.

Fra 2020 erstattes forkursene i matematikk for de som vil søke lærerutdanning, men ikke har karakteren fire i matematikk, av et nettbasert matematikkurs ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Kurset tilbys studenter og studiesøkende over hele landet, som ønsker å innfri firerkravet for å få opptak til grunnskolelærerutdanning og lektorutdanning. Søknadsfristen er 1. februar.

Stolte over å bli valgt

Nettskolen Vestfold er et ledende kompetansemiljø innen sanntidsundervisning i digitale klasserom og læringsstøttende teknologi, og en del av Vestfold og Telemark fylkeskommune.

- Nettskolen Vestfold er stolte av å bli valgt av USN til å levere dette nettkurset i matematikk. Kurset vil erstatte tidligere års sommerkurs arrangert via landets universiteter og høgskoler, hvor elevantallet totalt i landet har vært 400-500. Vi har jobbet siden desember i fjor med å forberede oss for et stort antall eleve, forteller leder for Nettskolen i Vestfold, Pål Simen Hem.

Fagene som tilbys er som tilbys er 1P, 2P / 1P-Y og 2P-Y, og tilbudet er finansert av Kunnskapsdeparementet.

Les mer om kurset og søknadsprosedyre her