Ny møteplass for fylkets kulturaktører og politikere

Illustrasjonsbilde Foto: Skynesher

Av:

Frank Tindvik

Publisert:

24.08.2021

Oppdatert:

23.08.2023 kl.08.18

2. september inviterer fylkeskommunen til Kulturdialogen på Ibsenhuset i Skien, en helt ny møteplass for politikere og kulturaktører i fylket hvor kulturpolitikk settes dagsorden.

Etablering av Kulturdialogen er et tiltak i «Vestfold og Telemark – der folk møtes. Kulturstrategi 2021-2024» som fylkestinget vedtok i mai, og skal være en årlig møteplass for politikere og kulturaktører hvor temaer som er viktige for feltet settes på dagsorden, og hvor det tilrettelegges for dialog.

- Jeg er veldig glad for at vi nå skal etablere en kulturpolitisk arena og møteplass for politikere og kulturaktører i fylket vårt. Jeg håper mange opplever at dette er noe spennende og verdifullt som frister å delta på. Meld dere på, det er fortsatt ledige plasser igjen, oppfordrer Maja Foss Five, leder for hovedutvalget kultur, folkehelse, tannhelse og idrett.

Kulturlivet under og etter pandemien

Programmet på den aller første Kulturdialogen byr på to aktuelle og spennende paneldebatter, og «speeddating» med muligheter for diskusjoner med politikerne. Koronapandemiens innvirkning på kulturlivet er tema for paneldebattene, hvor stortingsrepresentantene Lene Vågslid (Telemark Arbeiderparti) og Carl-Erik Grimstad (Vestfold og Telemark Venstre) blir blant debattantene. Tidligere NRK-journalist Erik Wold, kjent fra blant annet «Debatten» og «Standpunkt», leder paneldebattene.

Påmeldingsfrist 26. august

Deltakelse er gratis og inkluderer enkelt lunsj. Programmet varer fra kl. 10.00-14.00, og foregår altså på Ibsenhuset i Skien.

Siste påmeldingsfrist 26. august, og påmelding skjer på e-post til: s.fosterpilkington@vtfk.no

 

Mer informasjon i invitasjon (PDF) her