Se "Ditt nye fylke - en forestilling om Vestfold og Telemark" live

Blant utøverne på scenen i Bølgen kulturhus fredag er Ingebjørg Bratland, Marius Roth Christensen og "Folkemusikk fordypning".

Publisert:

23.01.2020

Oppdatert:

28.10.2022 kl.13.05

Fredag 24. januar markeres det nye fylket gjennom "Ditt nye fylke - en forestilling om Vestfold og Telemark" i Bølgen kulturhus i Larvik. Alle som vil kan se den gratis via livestream!

Forestillingen som starter fredag kl 19.00, markerer den historiske begivenheten det er at Vestfold og Telemark fra 2020 er ett fylke, og arrangeres av fylkeskommunen med samarbeidspartnere som Marinemusikken og Teater Ibsen.

Kulturarrangement for folket

Fylkeskommunen har delt ut 350 gratisbilletter til innbyggere fra fylkets 23 kommuner etter en trekning før jul hvor nesten 1400 personer registrerte seg. I tillegg er det delt ut billetter til utvalgte humanitære og frivillige organisasjoner som Røde kors, Kirkens SOS, Kirkens bymisjon, Mental Helse, DNT, innvandrerråd, idrettskrets, korforbund og husflidslag.

- Dette skal først og fremst være et kulturarrangement for folket, som vi håper vil bidra til å skape stolthet, nysgjerrighet og positivt engasjement for det nye, innholdsrike fylket vi alle skal være med å forme, sier fylkesordfører Terje Riis-Johansen.

Noen spesielt inviterte gjester, som ordførere og stortingspolitikere, blir det også i det som forventes å bli en fullsatt kultursal fredag kveld.

Streames på Facebook og nettside

Forestillingen vil bli livestreamet på fylkeskommunens Facebook-side fra kl. 19.00 slik at alle som ønsker å få med seg dette flotte kulturarrangementet har mulighet til det. Streamingen kan også sees direkte her fra kl. 19.00:

Publikum vil få oppleve utøvere fra hele det vidstrakte nye fylket. Det blir folkemusikk, opera, dans, musikal og klassisk musikk for å nevne noe, og vi får oppleve navn som Ingebjørg Bratland, Marius Roth Christensen, Marinemusikken og Fargespill Larvik  

- Vi gleder oss til å dele et helstøpt kulturarrangement med innbyggerne for å markere vårt nye, mangfoldige og spennende fylke, og håper at forestillingen vil innta skjermene i mange hjem og TV-stuer fredag kveld, sier fylkesordføreren.

Se forestillingen live på Facebook

 

Her kan du se alle aktørene som blir å se på scenen (PDF)