Selebert besøk til Thor Heyerdahl videregående skole

Bilde av kronprins Haakon i blå dress og blått slips og statsminister Jonas Gahr Støre i blå dress og rødt slips. Foto.
Kronprins Haakon og statsminister Jonas Gahr Støre Foto: Foto: Jørgen Gomnes/Det kongelige Hoff og NTB Kommunikasjon/Statsministerens kontor

Av:

Anne Lisbeth Odinsen

Publisert:

31.03.2023

Oppdatert:

23.08.2023 kl.08.18

Uken etter påske besøker statsminister Jonas Gahr Støre og kronprins Haakon Thor Heyerdahl videregående skole i Larvik.

- Vi gleder oss stort til å få besøk av statsministeren og kronprinsen, det er nesten så jeg ikke tror det helt, sier Lin Marie Holvik, rektor ved Thor Heyerdahl videregående skole. Det er klart vi er stolte av at både regjeringssjef og Kongehus synes skolen vår er verdt et besøk. 

Møter avgangselevene

Statsministeren besøker skolen tirsdag 11. april. Der vil han møte avgangselevene. I tillegg han få en orientering om Larviksmodellen Våre unge, som er et samarbeid mellom NAV, Thor Heyerdahl videregående skole, Larvik kommune og arbeidsgivere. Statsministeren vil møte elever, lærlinger og representanter fra bedriftene på ulike verksted ved skolen. 

Åpner skole-NM i snekkerfaget

Onsdag 12. april vil kronprins Haakon åpne skole-NM i snekkerfaget. Han vil også få se deltakerne underveis i konkurransen og få en orientering om betydningen av yrkesfagene og verdien av å få vist frem ferdighetene. Kronprinsen vil også få prøve seg på noen praktiske oppgaver sammen med elevene. 

- Dette er en veldig fin mulighet til å vise frem mye av det gode arbeidet som gjøres ved skolen vår, så dette gleder vi oss veldig til, avslutter sier rektor.