Søk støtte til bedriftsintern opplæring

Bedrifter som er i omstilling og trenger støtte, kan søke Vestfold og Telemark fylkeskommune om støtte gjennom ordningen Bedriftsintern opplæring (BIO).
Bedrifter som er i omstilling og trenger støtte, kan søke Vestfold og Telemark fylkeskommune om støtte gjennom ordningen Bedriftsintern opplæring (BIO).

Av:

Kjersti Isachsen

Publisert:

20.10.2022

Oppdatert:

23.08.2023 kl.08.18

Ordningen med bedriftsintern opplæring (BIO) gir tilskudd til bedrifter i omstilling som vil styrke de ansattes kompetanse. Årets siste søknadsfrist er 10. november

- Store deler av deler av arbeidslivet går sannsynlig en krevende vinter og vår i møte. Verdenssituasjonen er spent, rammebetingelser er uforutsigbare, og både konkurser og permitteringer kan igjen komme til å prege deler av norsk arbeidsliv. BIO-ordningen kan bidra til at bedrifter kan møte omstillingsutfordringer med ny og tidsriktig kompetanse, som vil trygge arbeidsplassene og bedriftens konkurransekraft, sier Hans Jacob Edvardsen. Han leder BIO-teamet i Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Vi arrangerer digitalt informasjonsmøte tirsdag 1. november kl. 10.00-11.00. På møtet vil vi gi mer informasjon om ordningen, og råd for å skrive en god BIO-søknad.

LES MER: Finn ut mer om hvordan du søker om BIO-midler 

KOM PÅ DIGITALT INFORMASJONSMØTE: tirsdag 1. november, kl. 10.00-11.00. Påmelding ikke nødvending. Du klikker deg inn på informasjonsmøtet i teams her: Klikk her for å delta i møtet

Informasjonsmøtet vil være nyttig for de som vurderer å søke og for de som har bestemt seg for å søke, men som ønsker innspill til å skrive en best mulig søknad.

For å motta tilskudd fra BIO må opplæringen knyttes tydelig til den omstillingen bedriften står ovenfor. Denne omstillingen må beskrives konkret i søknaden. Omstilling er imidlertid ikke nødvendigvis lange, omfattende og krevende prosesser. Oftest er det enkle og konkrete, men gjennomtenkte grep som skal til. Det handler altså ikke alltid om de store og radikale innovasjonene.

Ta kontakt for veiledning 

Bedrifter som trenger veiledning for å sende en søknad, men som ikke kan delta på informasjonsmøtet, kan kontakte en rådgiver i fylkeskommunens BIO-team. Her finner du kontaktinformasjon.