Svar på årets elev- eller lærlingundersøkelse og vinn AirPods Pro!

Smilende elev i dialog med medelever
ET GODT STED: Elev- og lærlingundersøkelsene bidrar til at videregående skoler og lærebedrifter er et godt sted å være og å lære. Foto: Paal-Andrè Schwital

Av:

Kristine Mellefoss

Publisert:

09.11.2022

Oppdatert:

23.08.2023 kl.08.18

Svarer du på årets elev- eller lærlingundersøkelse innen 20. desember, kan du bli med i trekningen av et par splitter nye AirPods Pro!

Elev- og lærlingundersøkelsene gir deg som er elev, lærling eller lærekandidat en unik mulighet til å fortelle hvordan du har det på skolen og på læreplassen, og skoler og lærebedrifter et godt grunnlag for å utvikle og forbedre den videregående opplæringen i fylket vårt.

Jo flere som svarer på undersøkelsene, jo bedre underlag får skolene og lærebedriftene til å forbedre det som trengs for å gjøre skole- og arbeidshverdagen best mulig for alle elever, lærlinger og lærekandidater i Vestfold og Telemark.

Svarer du på undersøkelsen og registrerer deg på vår konkurranseside, kan du bli en av de to heldige, en elev og en lærling eller lærekandidat, som trekkes ut som vinnere et par par AirPods Pro (2. gen) 3. januar 2023.

Konkurransen finner du her.

Du kan svare på elevundersøkelsen fra 8. november til 20. desember.

Lærlingundersøkelsen er tilgjengelig for alle lærlinger og lærekandidater som har hatt lærekontrakt med bedrift i 11 måneder eller lenger fra 15. oktober til 20. desember.

Siste frist for å svare på undersøkelsene er 20. desember.
Det er mulig å delta i konkurransen frem til 31. desember.

Elev og lærlingundersøkelsene er helt anonyme, men for at du skal kunne bli med i trekningen, trenger vi navnet ditt for å registrere deg som deltager i konkurransen, og e-postadressen din slik at vi kan kontakte deg dersom du vinner.

Lykke til! 😊