Svar på årets elev- og lærlingundersøkelse – vinn AirPods Pro!

Smilende elev blant medelever
Frist for å svare på årets elev- og lærlingundersøkelse er 20. desember. Frist for å delta i konkurransen er 30. desember. Foto: Paal-André Schwital

Av:

Kristine Mellefoss

Publisert:

09.12.2021

Oppdatert:

23.08.2023 kl.08.18

Svar på årets elev- og lærlingundersøkelse før fristen 20. desember og bli med i trekningen av et par AirPods Pro!

Elev- og lærlingundersøkelsen er en fin anledning til å fortelle om hvordan du har det på skolen og i lærebedriften, og en god mulighet til å påvirke beslutninger som gjelder din skole og lærebedrift.

For at elev- og lærlingundersøkelsen skal ha størst mulig gjennomslagskraft, er det viktig at flest mulig svarer på undersøkelsen.

Er du en av dem som allerede har svart, kan du registre deg her (konkurransen er nå avsluttet) og bli med i trekningen av et par AirPods Pro! Har du ikke rukket å svare enda, har du fortsatt en mulighet. Siste frist for å svare på undersøkelsen er 20. desember. Det er mulig å delta i konkurransen frem til 30. desember.

Mandag 3. januar trekker vi ut en heldig vinner blant dem som har registrert seg. Vinneren blir kontaktet på e-post.

Elev- og lærlingundersøkelsen er helt anonym, så for at du skal kunne bli med i trekningen, trenger vi navnet ditt for å registrere deg som deltager i konkurransen og e-postadressen din slik at vi kan kontakte deg dersom du blir den heldige vinneren.

Konkurransen er avsluttet