Tom Marius Lorier Holen ansatt som seksjonsleder for kommunikasjon

Tom Marius Lorier Holen er ansatt som seksjonsleder for kommunikasjon Foto: Vestfold og Telemark fylkeskommune

Han er i dag kommunikasjonsansvarlig for bygging av nye Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Oppdatert 10. mars 2020: Harald Haave blir ny kommunikasjonsleder i Vestfold og Telemark fylkeskommune

Før det jobbet han i staben i Telemark fylkeskommune hvor han ledet analysegruppen og jobbet med strategiske styringsdokumenter.

Tom har bred kommunikasjonsfaglig bakgrunn fra offentlig sektor hvor han blant annet har jobbet til sammen ti år i Kunnskapsdepartementet, Justisdepartementet og Utdanningsdirektoratet. Etter det har han jobbet fire år som kommunikasjonsrådgiver i Telemark fylkeskommune før han begynte i staben samme sted.

Han har også solid utdanning innen både kommunikasjon og ledelse. Han har grunnfag i Psykologi fra Universitet i Bergen. Fra Høgskolen i Volda har han en bachelorgrad i PR, kommunikasjon og media, og fra Universitet i Oslo en mastergrad i Medievitenskap. Han har også en bachelorgrad i Økonomi og ledelse fra NTNU.

Tom var deltager i lederutviklingsprogrammet i Telemark fylkeskommune i regi av Høgskolen i Lillehammer som lederrekrutt.

Skal Vestfold og Telemark lykkes som samfunnsutvikler mener Tom at kommunikasjon har en viktig rolle.

-Vi lykkes aldri alene i samfunnsutviklerrollen. Det må vi gjøre i samspill med samarbeidspartnere som kommuner og næringsliv. For å klare det må vi være tydelig utad og da trenger vi et helhetlig og strategisk kommunikasjonsarbeid i bunn, sier Tom.

Tom gleder seg til å starte i den nye rollen.

– Det blir utfordrende, men først og fremst kjempegøy, sier Tom Marius Lorier Holen.

– Jeg gleder meg til å få Tom med på laget i den nye utviklingsenheten for Brukerbehov, digitalisering og kommunikasjon. Han har en solid kompetanse og bakgrunn som vi trenger. Vi skal være spesialister på å forstå brukernes behov, og vi skal bidra til at den nye fylkeskommunen merkes som en positiv kraft i den nye regionen. Tom blir en viktig ressurs for oss i den forbindelse, sier utviklingsleder Hege Glenna.

Publisert:

15.04.2019

Oppdatert:

23.08.2023 kl.08.18


Emneord:

Nytt om navn