Trafikksikkerhetsprisen 2020

Arve Høiberg og Sissel Rasch-Olsen (foto: Olav Nordheim)

Av:

Gunn Henriette Auensen

Publisert:

26.08.2021

Oppdatert:

09.02.2023 kl.10.08

Den første Trafikksikkerhetsprisen i Vestfold og Telemark fylke ble tirsdag tildelt Sissel Rasch-Olsen for sitt arbeid med å fremme bruk av refleks – i Vestfold og Telemark.
Trafikksikkerhetsprisen 2020 ble tirsdag tildelt Sissel Rasch-Olsen av leder for fylkets trafikksikkerhetsutvalg, Arve Høiberg. Rasch-Olsen mottok prisen for sin store innsats med å øke bruk av refleks.
 
– Sissel er refleksdronninga i Norge, og aller mest i Vestfold og Telemark. Hun nyter stor respekt og er høyt verdsatt for sin innsats, enten det er på dugnad i forbindelse med Nasjonal refleksdag, eller i reflekstellinger, sier leder for fylkets trafikksikkerhetsvalg og leder for hovedutvalg i samferdsel i fylkeskommunen, Arve Høiberg (A).
Rasch-Olsen mottok et kunstverk og en premiepris på 45 000,-.
 
Fylket berømmer hennes innsats, og håper dette kan inspirere andre til også å gjøre en innsats for trafikksikkerhetsprisen i fylket. Kjenner du noen som allerede gjør det? Da kan du nominere denne som vinner av prisen for 2021. Informasjon om retningslinjer og hvordan du nominerer finner du på fylkets nettsider.