Vanja V. Christensen ny seksjonsleder for arkiv og dokumenthåndtering

Foto: Dan Riis

Vanja Valjord Christensen (46) er ansatt som ny seksjonsleder for arkiv og dokumenthåndtering i Vestfold og Telemark fylkeskommune.

– ​Det er med stor glede og motivasjon jeg har takket ja til å fortsette å jobbe sammen med den fantastiske gjengen i Arkiv og dokumenthåndtering. Det å sørge for at vi skal ta vare på samfunnsdokumentasjon er en stor drivkraft. For meg handler det om å ta vare på rettighetsdokumentasjon, kulturarv og bevare tillit til forvaltningen. Samtidig tror jeg det aldri har vært morsommere å jobbe i arkivfeltet i dag med alle fremtidige muligheter vi har på digitale fronter til å hjelpe oss med oppgaven, sier den nyansatte seksjonslederen.

Trygt og faglig solid ankerpunkt

Utviklingsleder Hege Glenna er veldig glad for å ha fått Vanja permanent inn i lederrollen.
- Christensen har vist seg som et trygt og faglig solid ankerpunkt for seksjonen under sammenslåingsprosessen. Hun er samtidig en pådriver for omstilling til en stadig mer digital framtid. Arkivet er på mange måter selve «navet» i organisasjonen som sikrer orden og ryddighet i dokumentasjonsarbeidet vårt. Seksjonen er også en viktig serviceenhet og vil ha en sentral rolle i fylkeskommunens digitale transformasjon framover.

konstituert i stillingen siden 1. oktober 2019

Christensen har utdanning i ledelse fra Høgskolen i Innlandet og i dokumentasjonsvitenskap fra Universitetet i Tromsø. Hun vært konstituert i stillingen siden 1. oktober i fjor, da forrige seksjonsleder plutselig ble syk.

Christensen har tidligere vært prosjektleder for digitaliseringsprosjekter og rådgiver ved arkivet i Telemark fylkeskommune. Hun har også vært ansvarlig for bibliotek og arkiv ved nasjonalt senter for erfaringskompetanse innen psykisk helse.

Av:

Redaksjonen

Publisert:

25.08.2020

Oppdatert:

28.10.2022 kl.13.05


Emneord:

Nytt om navn