Velkommen til "Du er ikke alene" 18. september

Foto: Getty/AsiaVision

Av:

Frank Tindvik

Publisert:

14.09.2022

Oppdatert:

23.08.2023 kl.08.18

"Du er ikke alene" er en årlig støttemarkering og samling for etterlatte og berørte ved selvmord. Arrangementet setter også fokus på selvmord som et samfunnsproblem. Alle som ønsker å vise sin støtte er hjertelig velkomne!

Årlig tar rundt 600 mennesker sitt eget liv i Norge. Selvmord som dødsårsak er et sjokkerende og voldsomt tap som kan etterlate familie, venner og andre berørte med et stort spekter av følelser og ubesvarte spørsmål.

18. september kl. 18.00 inviterer vi og gode samarbeidspartnere til arrangementet "Du er ikke alene", i Sandefjord kirke. Før selve markeringen er det åpen kafé for etterlatte på Café Vintage i Sandefjord fra 16.00 til 17.30.

Program

Programmet denne kvelden består av musikalsk bidrag fra den folkekjære artisten Lars Bremnes, og møte med Lars Petter Kjær - psykolog og forfatter av boken "Elias og Benjamin - en fortelling om å være far i møte med det utenkelige". Den blir også lystenning, refleksjoner og diktlesning. Etter arrangementet inviterer vi til en kaffekopp og vafler i kirken. Deltakelse er selvsagt gratis. 

Mer info om årets arrangement finner du her

"Du er ikke alene" arrangeres av: Vestfold interkommunale brannvesen, Vestfold og Telemark fylkeskommune, Sandefjord kommune, Den norske kirke Tunsberg bispedømme, Politiet, Kirkens SOS, Sykehuset i Vestfold, og Landeforeningen for ettterlatte ved selvmord (LEVE).