Velkommen til innovasjonsarenaen Innova

Webinar der vi ser personer som blir intervjuet
Fra innspillingen av Innova-webinaret forrige uke. Foto: Belinda K. Orten/Tønsberg kommune

Publisert:

16.05.2023

Oppdatert:

23.08.2023 kl.08.18

Hvordan er samarbeidet mellom frivillighet og kommuner styrket de siste årene? Bli med på Innova-webinar tirsdag 23. mai kl. 14.

Innova 2023 er en digitalt innovasjonsarenaen som er åpent for alle som ønsker å delta. Det er et årlig inspirasjons-webinar i «Program for folkehelsearbeid» og arrangeres av Vestfold og Telemark fylkeskommune i samarbeid med kommunene Holmestrand, Horten, Tønsberg, Færder, Sandefjord og Larvik.


Kommuner, frivillige organisasjoner, innbyggere og andre som er interesserte inviteres til å delta på Innova 2023, som vil bli streamet live i dette Facebook-arrangementet tirsdag 23. mai kl. 14-16.


Program

Årets Innova-webinar dreier seg om innovasjonsreisen til Prosjekt Frivillighet, samskaping og sosial inkludering de siste 3,5 årene. Det blir formidlet hvordan samarbeidet mellom frivillighet og kommuner er styrket, på veien mot frivillighetsplaner i kommunene.


På webinaret blir det:

  • En introduksjon av prosjektet, innsyn i kommunenes arbeid mot planene, frivillighetens tanker om prosjektet og planarbeidet i kommunene.
  • Ph.d Philos Bjørn Hauger vil snakke om intern evalueringen som er gjort i prosjektet. 
  • Dialog hvor vi det deles erfaringer på tvers av kommuner og frivillighet. 
  • Det blir musikk av Agnes Stock. 

Webinaret er produsert av Prosjekt Frivillighet, samskaping og sosial inkludering v/Belinda K Orten og Fuse innovations v/Magnus Linnestad