Velkommen til Kulturdialog om frivillighet

Bilde av frivillige
Når vi skal diskutere hva som er viktig for frivilligheten i fylket vårt, håper vi at så mange aktører som mulig deltar, sier hovedutvalgsleder Maja Foss Five. Foto: LanaStock

Av:

Frank Tindvik

Publisert:

31.03.2022

Oppdatert:

23.08.2023 kl.08.18

19. april ønsker vi frivillige organisasjoner, frivilligsentraler, kommuner og politikere i Vestfold og Telemark velkommen til Kulturdialog om frivillighetspolitikk på Ibsenhuset i Skien. Vi byr på spennende innledere, speeddating med politikere, sofadialog, stands og nettverksbygging.

Kulturdialog er vår nye møteplass for politikere og ulike aktører i fylket, der viktige temaer settes på dagsorden og hvor det tilrettelegges for dialog. Kulturdialogen 19. april vil handle mye om hvordan vi sammen kan løfte frivilligheten i fylket vårt i tida fremover.

Meld deg på her

Håper på bred deltakelse

- På denne kulturdialogen setter vi frivillighetens kår og utvikling på dagsorden. Alle frivillige organisasjoner som har nedslagsfelt i Vestfold og Telemark oppfordres til å melde seg på. Når vi skal diskutere hva som er viktig for frivilligheten i fylket vårt, håper vi at så mange aktører som mulig deltar, sier Maja Foss Five, leder for hovedutvalget for kultur, folkehelse, tannhelse og idrett.

Kulturdialogen er særlig relevant for organisasjoner på regionalt nivå som har et fylkesledd med medlemsorganisasjoner under seg. Men alle frivillige med et styreverv i en organisasjon eller ansatte som jobber med frivillighet er velkomne, i tillegg til frivilligsentraler, kommuner, lokalpolitikere, fylkespolitikere og stortingspolitikere fra Vestfold og Telemark.

Speeddating med politikere

Programmet blir variert med vekt på bidrag fra frivilligheten selv, debatt og dialog, og ikke minst nettverksbygging. Det blir mulighet for å delta på «speeddating» med politikere for å fremme frivillighetspolitiske budskap, dele ideer og knytte kontakter gjennom mingling på stands. På scenen vil det foregå en sofadialog om hva offentlig og frivillig sektor kan gjøre sammen for å løfte frivilligheten. Det blir også innlegg fra spennende innledere.

-Vi håper mange frivillige organisasjoner rigger opp stand i foajeen, og benytter denne nye møteplassen til å synliggjøre det viktige arbeidet de driver med i fylket vårt, sier Foss Five. Det er også en god anledning til å synliggjøre aktiviteter som skjer i Frivillighetens år 2022, og knytte kontakter med andre frivillige organisasjoner, oppfordrer hun.

Påmeldingsfrist 11.april

Deltakelsen er gratis og inkluderer en enkel middag. Programmet foregår på kveldstid fra kl. 16:30 - 21:00 på Ibsenhuset i Skien.

Registrer din deltakelse her (obligatorisk påmelding)

Last ned program her