Bli med på Kulturdialogen om kunst og kultur!

110 personer møtte opp under Kulturdialogen om frivillighet i april. På Kulturdialogen 5. oktober er det satsingen på kunst og kultur som er tema. Foto: Frank Tindvik

Av:

Frank Tindvik

Publisert:

26.09.2022

Oppdatert:

23.08.2023 kl.08.18

5. oktober ønsker vi kulturaktører i Vestfold og Telemark velkommen til Kulturdialog på Bølgen kulturhus i Larvik. Det blir spennende foredrag, sofasamtale, "speeddating" med politikere og dialog og diskusjon om kulturpolitikk.

Kulturdialog er vår møteplass for politikere og ulike aktører i fylket, der viktige temaer settes på dagsorden og hvor det tilrettelegges for dialog og meningsutveksling.

Arena for å komme med innspill

På Kulturdialogen 5. oktober er det politisk prioritering av kunst og kultur som står på dagsorden: Hvordan kan vi sammen løfte kulturen og styrke de gode argumentene for å satse på kunst og kultur – ikke bare i ord, men i handling og prioritering!?

Kulturaktører fra hele fylket inviteres til å delta, for å komme med innspill og påvirke den lokale og regionale kulturpolitikken. Flere fylkes- og kommunepolitikere vil være tilstede for å ta imot innspillene, blant dem fylkesvaraordfører Maja Foss Five. Statssekretær i Kultur- og likestillingsdepartementet, Odin Adelsten Aunan Bohmann, kommer også. 

Kulturdialogen varer fra kl. 10.00-15.30 på Bølgen kulturhus i Larvik, og lunsj er inkludert! Påmeldingsfristen er 28. september (gratis deltakelse)

Meld deg på Kulturdialogen om kunst og kultur her