Vis dugnadsånd! Respekter helseråd og direktiver

Foto: Getty images/Eva Almhjell

Av:

Harald Haave

Publisert:

12.03.2020

Oppdatert:

28.10.2022 kl.13.05

Vestfold og Telemark fylkeskommune har innstilt ordinær undervisning og innført digital opplæring for elever i videregående skole fra mandag 16. mars. Hensikten er å bidra til å redusere spredning av smitte samtidig som det legges til rette for en tilfredsstillende opplæring digitalt.

Overgangen til digital opplæring, innstilling av utenlandsreiser, utsettelse av større arrangementer og andre tiltak er gjort med ett formål for øye: Å forhindre at koronavirus sprer seg med stor kraft i befolkningen og utsetter eldre og sårbare grupper av mennesker for stor smittefare.

-Et viktig og fungerende bidrag til den nasjonale helsedugnaden vi nå opplever, er at vi alle lojalt etterlever de klare direktiver som kommer fra våre helsemyndigheter. For elever i videregående skole betyr dette at man holder seg mest mulig hjemme og ikke oppsøker tilstelninger eller ansamling av større grupper elever. Gjør vi ikke det, vil dette svekke effekten av de tiltak som er iverksatt, å sørge for at så få av våre innbyggere blir smittet av viruset, sier kommunikasjonsleder Harald Haave i Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Nå har vi alle en fantastisk anledning til å vise at vi bryr oss om hverandre!

Hold deg oppdatert

Koronaviruset: Tiltak og støtte for Vestfold og Telemark. Her får du  siste nytt, råd og informasjon om situasjonen.