Arbeidslivets KulturSeilas

Vi blir APPLAUS!

Bilde av nettsiden til Applaus
Arbeidslivets KulturSeilas bytter navn og profil, og vi er nå å finne på ny nettside: www.applaus.art

Publisert:

06.05.2022

Oppdatert:

06.05.2022 kl.10.44

Vi bytter navn og profil - og heretter vil dere få besøk fra Applaus - kulturprogrammet for bedrifter når er på tide med gode kulturopplevelser på jobben!

Applaus er en fornyelse i navn og profil av Arbeidslivets KulturSeilas, som ble startet i 2005 av daværende Vestfold fylkeskommune. Konseptet er som før: Bedriftene som deltar i Applaus får i løpet av en to års periode åtte kulturopplevelser av høy kvalitet fremført på arbeidsplassen - innenfor sjangrene musikk, scenekunst og litteratur.

Ny profil og nettside

Applaus driftes som tidligere av fylkeskommunen, og er et moderne og profesjonelt kulturtilbud til alle bedrifter i fylket.

- Vi har brukt tiden under koronanedstengningen til å fornye oss, og håper at navnet Applaus gir publikum gode assosiasjoner. For oss er Applaus glede og engasjement, det er inspirerende og spontant, og det er energi og begeistring. Det skal Applaus være for bedriftene som er med og deres ansatte også, sier prosjektleder Dag Henrik Skatteboe i Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Applaus er å finne på ny nettside www.applaus.art, og har også fått ny Facebook-side - hvor det deles nyheter om program og fra kulturopplevelser ute hos bedriftene. 

Følg Applaus på Facebook her 

Denne siden og den gamle Facebook-siden for AKS, vil fases ut snart. 

Program 2022

Gjennom årene med Arbeidslivets KulturSeilas har navn Anne Grete Preus, Kåre Conradi, Unni Wilhelmsen, Marit Larsen, Herborg Kråkevik, Lars Lillo Stenberg, Ingvar Ambjørsen og Daniel Kvammen stått på scenen i alt fra kantiner og møterom til lagerhaller og verksteder hos bedrifter i fylket.

Applaus-programmet for 2022 finner du på ny nettside her

I mai kan bedriftene i Applaus se frem til å få besøk fra mannen med en av Norges flotteste stemmer; Didrik Solli Tangen.