Arbeidslivets KulturSeilas

Om Applaus

Velkommen til kulturprogrammet for bedrifter i Vestfold og Telemark.
Ola og Lars Bremnes på AKS-turne høsten 2021. (Foto: Frank Tindvik)

Vestfold og Telemark fylkeskommune ønsker velkommen til Applaus - et rullerende toårig kulturprogram for private og offentlige bedrifter i Vestfold og Telemark. Bedriftene som deltar får i løpet to år åtte profesjonelle kulturopplevelser innenfor musikk, scenekunst og litteratur.

Som en del av Applaus venter varierte og spennende kulturopplevelser, de fleste fremført på arbeidsplassen i arbeidstiden. Dere vil møte håndplukkede, profesjonelle utøvere i intime forestillinger. For mange av utøverne er arbeidsplassen en ny fremføringsarena, og det nære møtet med publikum skaper god stemning. Av og til inviterer vi bedriftene ut til opplevelser på større kulturarenaer i fylket.

Bedriftene som deltar i Applaus melder om økt trivsel blant sine ansatte. Å dele kulturopplevelser sammen med kollegaer gjør at man blir bedre kjent med hverandre, og styrker fellesskapsfølelsen på arbeidsplassen. I tillegg erfarer vi at bedriftene som deltar i Applaus, opplever økt interesse for kunst og kultur blant sine ansatte. 

Fram til 2022 het programmet Arbeidslivets kulturseilas (AKS).

 

Publisert: 25.03.2020 Oppdatert: 21.12.2022 kl.10.48