Hoda Shamsolebad

Portrettbilde av Hoda Shamsolebad
– For meg er det viktig å trives på jobb, både med de ansatte og pasientene. Foto: Foto: Eva Susanne Drugg

Publisert:

19.11.2021

Oppdatert:

22.11.2021 kl.08.46

Hoda Shamsolebad, tannlege ved Seljord tannklinikk

Fortell om deg selv, Hoda!

Jeg er utdanna tannlege ved Det Odontologiske Fakultet i Oslo i 2019. Mannen min og jeg flyttet til Seljord samme år da jeg fikk jobb ved Seljord tannklinikk.

Hva er viktig for deg i jobben?

For meg er det viktig å trives på jobb, både med de ansatte og pasientene. Det er viktig med et trivelig arbeidsmiljø og jeg gleder meg til å komme på jobb hver dag. Det skal være lett å spørre om råd og hjelp, og vi må kunne stille opp for hverandre når det er behov. I tillegg er det veldig viktig for meg at pasientene mine er fornøyde og går ut av behandlingsrommet med et godt inntrykk.

Hva jobber du med i fylkeskommunen?

I min jobb som tannlege behandler jeg blant annet barn og ungdom opp til 18 år, pasienter i institusjoner, men også voksne betalende pasienter.  

Hva betyr verdien «samarbeid for deg»?

Samarbeid er en viktig verdi for oss tannleger. Det bidrar til å gi pasientene våre best mulig behandling. Vi kan diskutere og konferere med kolleger som har mer erfaring eller bredere kompetanse. Når vi snakker sammen, får vi flere synspunkter og vi lærer samtidig av hverandre. Samarbeid gir samhold og det styrker tjenesten vår.

Jobbe hos oss?

Våre 4000 ansatte bidrar hver dag for å skape verdi for framtida i regionen. Les om hvordan du også kan bidra.

Se ledige stillinger