Bestill time

Bestill time

SMITTEVERN: Som et tiltak for å hindre spredning av koronaviruset tilbyr vi for tiden karriereveiledning på telefon eller i videosamtale.

Til videosamtaler bruker vi Microsoft Teams. For å bruke løsningen trenger du kun en smarttelefon, et nettbrett eller en datamaskin som er tilkoblet internett, og en oppdatert nettleser.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

Telefon- eller videoveiledning

Vi har lang erfaring både med telefon- og videoveiledning, så du kan være trygg på at du får et godt tilbud.

Hvordan skal vi gjøre det? Når det gjelder telefonveiledning, ringer vi deg. Vi bruker Teams til videoveiledning og sender deg link på epost. Kort instruksjoner til Teams.

New in Norway?

For you who has not yet mastered the Norwegian language, we can offer our career guidance in English! Use our online booking system and select Lisa or Arturo as your career guidance practitioner: Book here

What is career guidance and how can it be useful? Watch this short video for an explanation. You can choose to watch the video in English, Arabic, French, or Norwegian.

Avbestille eller flytte på en avtale? 

Blir du forhindret fra å møte til avtalt tid, ber vi vennligst om at du avbestiller, eventuelt ombooker tidspunkt så fort som mulig. Dette gjør du enkelt selv ved å klikke på «endre avtalen» i e-posten som ble sendt for å bekrefte timen. På den måten kan andre ha mulighet til å få din time.

Andre henvendelser enn timebestilling? 

For andre henvendelser enn timebestilling kan du kontakte avdelingene som følger:

Tønsberg: en mail til post@karrierevestfold.no eller ringe 33 38 08 83.

Skien: en mail til kt@karrieresentertelemark.no eller legge igjen en beskjed på 35 91 71 70.

Et alternativ – den nasjonale digitale karriereveiledningstjenesten 

Ønsker du å chatte anonymt med en karriereveileder, eller ha en karriereveiledningssamtale på telefon? Da kan du kontakte den nasjonale digitale karriereveiledningstjenesten.

Karriereveiledning.no er en offentlig og kvalitetssikret tjeneste som er gratis og åpen for alle uansett alder og livssituasjon.

Vil du ha mer informasjon om nasjonale digitale karriereveiledningstjenesten, få oversikt over åpningstider eller benytt deg av tilbudet.

karriereveiledning.no

Smittevernregler ved besøk 

Sammen skaper vi et trygt karrieresenter.

Vennligst les gjennom dette før ditt besøk hos oss
 • Du kan ikke komme til oss om du føler deg dårlig eller har luftveissymptomer. Vi booker gjerne om din time og ønsker deg velkommen tilbake når du er symptomfri igjen, evt. kan vi gjennomføre den avtalte veiledningen på telefon eller video.
 • Vi har tilgang på håndsprit ved inngangsdøren. Alle kundene skal benytte dette ved ankomst og avreise.
 • Vi kan dessverre ikke håndhilse på deg.
 • Host og nys i armkroken.
 • Vi må holde minimum 1 meters avstand gjennom hele ditt besøk på karrieresenteret. Vi følger råd gitt av fhi.no, og våre kontorer er tilpasset dette.
 • Vi kan dessverre ikke servere deg noe å drikke.
 • Kom presis til timen og vent eventuelt utenfor.
 • Vennligst ikke bruk din egen mobil så lenge du er i våre lokaler om det ikke er helt nødvendig.
 • Gi beskjed om du i etterkant av timen får påvist Covid 19-smitte. Dette er svært viktig for oss alle og smittesporing generelt. Vi følger rutiner gitt av FHI om å ha oversikt over kundene som har vært på karrieresenteret de siste 14 dagene, samt informerer kundene om at vi oppbevarer denne informasjon.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen! Vi skal gjøre vårt ytterste slik at du får et fint besøk hos oss.

 

Samtykkeerklæring

Karrieresenter Vestfold og Telemark trenger ditt samtykke for å innhente og behandle personopplysningene du fyller ut i bestillingsskjemaet, og annen relevant informasjon som du deler med oss i løpet av karriereveiledningsprosessen.

Opplæringsloven § 13-3f pålegger fylkeskommunene å ha et tilbud om gratis karriereveiledning for befolkningen i sitt fylke. Karriereveiledningstilbudet til den voksne befolkningen over 19 år tilbys ved karrieresenteret. Det er frivillig å benytte seg av tilbudet, karrieresenteret innhenter derfor kun personopplysninger som du selv har oppgitt til oss. Lovlig behandlingsgrunnlag er følgelig basert på ditt samtykke, jf. personvernforordningen artikkel 6, nr. 1a).
 
Vi informerer om at:
 • Vi behandler kun personopplysninger som du selv oppgir til oss. Vi gir heller ikke fra oss personopplysninger til andre.
 • Etter du har hatt din siste karriereveiledning fjerner vi rutinemessig følgende informasjon fra våre systemer; karriereveilederens logger fra veiledningene, samt sms- og  mailutveksling knyttet til din karriereveiledning. Ditt navn og opplysninger om alder, bostedskommune, høyest fullførte utdanning og arbeidslivstilknytning  beholder vi ut det kalenderåret du har mottatt karriereveiledning. Årsaken til det er at kunder som tar kontakt på ny innen samme kalenderår ikke skal registreres som ny kunde. I tillegg skal vi årlig rapportere anonymiserte statistiske opplysninger om senterets kunder til Kompetanse Norge (et direktorat under Kunnskapsdepartementet.) Din mailadresse beholder vi i ca. fire uker, ifm. utsending av den anonyme brukerundersøkelsen du får tilstendt.
 • Du kan i løpet av din karriereveiledningsprosess når som helst trekke ditt samtykke tilbake. Vi sletter da alle personopplysninger om deg.
 • Hvis du ønsker mer detaljert informasjon om våre rutiner for behandling av personopplysninger før du samtykker, les vår personvernerklæring.
 
Vi trenger ditt samtykke for å behandle og oppbevare personopplysninger i den perioden du er kunde hos oss.

Publisert: 20.11.2020 Oppdatert: 10.12.2021 kl.08.57