Bookbites-kampanje!

Grafisk design med teksten "Kickoff Bookbites, Høsten 2022"
Foto: Bilde er hentet fra Biblioteksentralen

Av:

Karine Dalene

Publisert:

18.08.2022

Oppdatert:

22.08.2022 kl.08.59

Den 15. september lansers det en nasjonal Bookbites-kampanje rettet mot ungdom. Meld deg på den digitale Kickoffen og få innsikt i selve kampanjen og hva ditt bibliotek kan bidra med!

Jobber du i et folkebibliotek eller en videregående skole? Den 15. september lanseres en stor BookBites-kampanje rettet mot unge mellom 15-20 år. Kampanjen er et samarbeid mellom Biblioteksentralen og 9 fylkesbibliotek. Bli med på den digital kickoffen tirsdag 30. august!

 

Arrengementet varer ca 1 time. Hør om selve kampanjen, få gode tips til hvordan ditt bibliotek kan bidra, før og under kampanjen, og hvordan du kan få tilgang til ekstramateriell som kan brukes fysisk og digitalt av bibliotekene!

 

Arrengementet er gratis, men krever påmelding. Meld deg på her.

Alle som melder seg på, vil også få opptak av arrangementet i etterkant.

 

Bli bedre kjent med Bookbites

Ønsker du å få en oppfriskning i bruk av e-bokappen, eller bli enda bedre kjent med Bookbites? Biblioteksentralen arrangerer et digitalt kurs den 8. september, der målet er at du skal kunne det grunnleggende, slik at du kan svare på spørsmål fra lånerne. (PS. Har du ikke mulighet til å delta? Meld deg på likevel, så vil du få tilsendt lenke med opptak av kurset.)

Arrangementet er gratis.

Melde deg på her.

BookBites_bilder_NETT-9.jpg


Emneord:

Fylkesbibliotek