Hva vil du vite mer om?

Har du et lånekort ved et av bibliotekene i Vestfold og Telemark, får du full tilgang til en rekke aviser, ebøker og filmer også på nett!
Bibliotekene i Vestfold og Telemark gir deg tilgang til aviser, ebøker og filmer hele døgnet!

Har du ikke lånekort kan du enkelt få et via Nasjonalbiblioteket. Ta deretter kontakt med ditt lokale bibliotek og be om å bli tilknyttet. Under finner du noen av de digitale tjenestene du får tilgang til via bibliotekene i Vestfold og Telemark.

Ebøker

Gjennom appen Bookbites kan du låne både ebøker og lydbøker fra alle bibliotekene i Vestfold og Telemark. Bookbites kan lastes ned via App Store og Google Play.

 

Film

En rekke folkebibliotek i Vestfold og Telemark er blant de første i landet til å tilby strømming av film hjemmefra. Alle med et nasjonalt lånekort ved folkebibliotekene i enten Bamble, Drangedal, Fyresdal, Færder, Holmestrand, Horten, Kragerø, Kviteseid, Larvik, Nome, Porsgrunn, Sandefjord, Seljord, Siljan, Skien, Tinn, Nissedal, Tokke, Tønsberg eller Vinje, kan nå strømme film via filmoteket.no.

Banner for Filmoteket

Aviser

For å få tilgang til å laste ned publikasjoner i appen må du være koblet på bibliotekets trådløse nettverk. Pressreader sitt innhold er da tilgjengelig i 72 timer/7 dager (nå utvidet til 60 dager pga. koronaviruset).

Last ned appen PressReader fra App Store, Google Play eller Windows Store.

Publisert: 30.04.2020 Oppdatert: 08.10.2021 kl.12.17