Nettkurs for faglige ledere og lærlinger

Et av kravene til å bli godkjent lærebedrift i Vestfold og Telemark fylkeskommune er å gjennomføre vårt nettkurs for faglige ledere

Obligatorisk

Her finner du lenken til nettkurset for faglige ledere, instruktører og andre i din bedrift. Kurset er obligatorisk for alle lærebedrifter. Husk å lagre diplomet når du har gjennomført.

Hvis din bedrift er medlem i et opplæringskontor skal du bruke denne lenken. Du skal legge inn ditt opplæringskontor som gruppe og velge lærefaget, dersom det er angitt. Finner du ikke faget velger du "diverse fag".

Kurslenke - medlemsbedrift i opplæringskontor

Har du allerede en bruker?

Da bruker du denne lenken for å logge deg på

Husk at det er mobilnummeret ditt som er brukernavn.

Hvis bedriften din ikke er medlem i et opplæringskontor, velger du lenken under og legger inn lærefaget ditt.

Kurslenke - lærebedrift med selvstendig godkjenning

Frivillig

Kompetansepakker for lærebedrifter

Kompetansepakken skal støtte lærebedrifter, fylkeskommuner og andre med å ta i bruk nye læreplaner, og bidra til å tolke og forstå disse med utgangspunkt i lærebedriftens arbeidsoppgaver.

Kompetansepakken følger lærlingeløpet, og består av seks moduler. Anslagsvis vil du bruke 1-2 timer på å gå gjennom hver av disse. I tillegg er det ulike oppgaver og aktiviteter som du kan gjøre selv eller sammen med lærlinger, kollegaer eller andre.

Kompetansepakken kan også brukes som et oppslagsverk eller for å få en kort innføring i fagfornyelsen og de nye læreplanene. Start med «Før du begynner» for å tilpasse kompetansepakken til ditt behov, fagområde og bosted.

Følg denne lenken for å komme å komme i gang. Lykke til!

 

Kurslenke for lærlinger 

I motsetning til faglig leder nettkurset er dette nettkurset ikke obligatorisk, men frivillig å gjennomføre. Vi anbefaler likevel at flest mulig av lærlingene gjennomfører det, fordi det en fin innføring i hvilke rettigheter og plikter som følger en lærekontrakt.

Kurslenke for lærlinger

Publisert: 21.10.2019 Oppdatert: 25.01.2023 kl.07.54