Svar på elev- og lærlingundersøkelsen - vinn AirPods Pro!

Siste frist for å svare på undersøkelsen er 20. desember. Det er mulig å delta i konkurransen frem til 30. desember.

Mandag 3. januar trekker vi ut en heldig vinner blant dem som har registrert seg. Vinneren blir kontaktet på e-post. 

Elev- og lærlingundersøkelsen er helt anonym, så for at du skal kunne bli med i trekningen, trenger vi navnet ditt for å registrere deg som deltager i konkurransen, og e-postadressen din slik at vi kan kontakte deg dersom du blir den heldige vinneren. 

Konkurransen er avsluttet

Vestfold og Telemark fylkeskommune er ansvarlig for at dine personopplysninger blir behandlet forsvarlig. Behandlingsgrunnlaget for bruk av personopplysninger i konkurransen er basert på ditt samtykke. Personopplysningene vil ikke bli delt med andre enn dem som gjennomfører konkurransen. Opplysningene vil kun lagres så lenge konkurransen varer. Så snart trekningen er gjennomført og premien er delt ut, vil alle personopplysningene slettes. Som deltager har du også rett til å trekke tilbake ditt samtykke og kreve at opplysningene du har delt slettes når du selv ønsker det. Det kan du gjøre ved å sende en e-post til: personvernombud@vtfk.no Dersom samtykket trekkes før kåringen, vil du imidlertid ikke lenger kunne delta i konkurransen. Har du spørsmål om personvern kan du også kontakte vårt personvernombud på e-post: personvernombud@vtfk.no Mer informasjon om personvern og rettigheter finner du også på våre nettsider: Vestfold og Telemark fylkeskommune - Generelt om personvern og dine rettigheter (vtfk.no)

Vestfold og Telemark fylkeskommune er ansvarlig for at dine personopplysninger blir behandlet forsvarlig. Behandlingsgrunnlaget for bruk av personopplysninger i konkurransen er basert på ditt samtykke. Personopplysningene vil ikke bli delt med andre enn dem som gjennomfører konkurransen. Opplysningene vil kun lagres så lenge konkurransen varer. Så snart trekningen er gjennomført og premien er delt ut, vil alle personopplysningene slettes. Som deltager har du også rett til å trekke tilbake ditt samtykke og kreve at opplysningene du har delt slettes når du selv ønsker det. Det kan du gjøre ved å sende en e-post til: personvernombud@vtfk.no. Dersom samtykket trekkes før kåringen, vil du imidlertid ikke lenger kunne delta i konkurransen.

Har du spørsmål om personvern kan du også kontakte vårt personvernombud på e-post: personvernombud@vtfk.no. Mer informasjon om personvern og rettigheter finner du også på våre nettsider: Generelt om personvern og dine rettigheter (vtfk.no)

 

Publisert: 08.11.2021 Oppdatert: 03.01.2022 kl.10.59