Nettverk og seminarer

Her ligger informasjon om de ulike nettverkene som sorterer under arealplan og planlegging.

Plan & utvikling - Vestfold og Telemark

Plan & Utvikling - Vestfold og Telemark er fylkets kompetansenettverk og møtested for alle som jobber med planlegging, kommune-, by-, sentrum og stedsutvikling. Plan & Utvikling skal være en interessant og nyttig møteplass for samhandling og deling av kunnskap på tvers. Nettverket vil arrangere samlinger, befaringer og kurs. Vi vil spre nyttig informasjon og jobbe prosjektrettet med viktige utfordringstema i fylket.

Både offentlig og privat sektor er ønsket i nettverket. Som medlem av nettverket vil du få faglig påfyll, inspirasjon og treffe nye og gamle kollegaer. Vi møtes foreløpig på Teams og på webinar, i påvente av en koronafri tilværelse.

Nettverket har en egen teamsgruppe for medlemmene der informasjon deles og presentasjoner og opptak fra webinarer legges ut. For å få tilgang må du melde deg inn i nettverket. Det kan du gjøre via lenken nederst under "Påmelding til Plan & utvikling".

Hovedkontaktperson til nettverket Plan & utvikling: hilde.hanson@vtfk.no  

imageldxmd.png

 

Påmelding til Plan & utvikling

Du kan enkelt melde deg inn i nettverket vårt ved å klikke på denne lenken:  https://vtfk.pameldingssystem.no/pamelding-til-plan-amp-utvikling

Ved å melde deg inn i nettverket samtykker du i å få invitasjoner til fagseminarer og kurs i regi av Plan & samfunn, Vestfold og Telemark fylkeskommune. Din adresse og navn vil være tilgjengelig for andre i nettverket.

Vi legger inn nye medlemmer i nettverket ca. en gang per måned.

Grenlandsstandarden

Grenlandsstandarden er et resultat av samarbeidet mellom kommunene Bamble, Kragerø, Porsgrunn, Siljan, Drangedal, Skien og regionale myndigheter i Telemark om å legge til rette for en enhetlig og forutsigbar saksbehandling av alle typer plan- og byggesaker.

Klikk her for å komme til nettsiden

Kurs og konferanse

Håndbok utbyggingsavtaler

Håndbok utbyggingsavtaler_fra plan til gjennomføring

Håndbok utbyggingsavtaler_oppslag

Relevante linker

Planportalen finner du her

Publisert: 26.09.2019 Oppdatert: 01.03.2021 kl.15.47

Gerd-Louise Wessel
Rådgiver
Rakel Margrete Skjerve
Sekretær planforum