UB Croftholmen Catering

Her er gjengen på besøk hos "Camp Kulinaris" og mesterkokken Kjartan Skjelde Foto: Anette Sivertsen

Publisert:

28.10.2020

Oppdatert:

10.11.2020 kl.13.44

Elevbedriften er nå godt i gang og ønsker seg flere oppdrag! Elevene legger nå inn superinnsats for å få til en kulinarisk reise til våren.

Siste kullet

Årets elever blir de siste på den tradisjonsrike linja Kokk- og servitør ved avdeling Croftholmen. Etter mange år med ungdomsbedrift og mange turer til Italia må lærer Anette Sivertsen i år tenke nytt. På grunn av Corona-pandemien kan de ikke reise til Italia og har derfor sett seg ut et nytt reisemål i eget land.

Lofoten

Neste års tur går til Lofoten med mye artig på programmet. Blant annet skolebesøk, skreifiske, ysteri-besøk og skinkeproduksjon. Men for å få til dette må elevene virkelig stå på! Mange av deres faste kunder kan ikke arrangere sine sammenkomster og middager nå før jul. Derfor håper elevene at flere "smågrupper" ønsker å benytte seg av deres tilbud.

Ta kontakt 

Gjengen består av 9 flinke elever som både lager mat og serverer. Maten kan hentes her eller leveres ut. 

Før jul vil de også produsere sylte, tomatsild, lefser og småkaker. De tar i mot bestilling fortløpende.

 

Ta kontakt med bedriftens leder:

Marcus Homane tlf 413 02 040

eller nestleder:

Trym Aanesen tlf 917 27 147