Kantine

Fra mandag 31.august åpnes kantinene for begrenset bruk. Klassen din/ gruppen din har fått sitt eget område som er merket. Dette gjøres for å lette eventuell smittesporing. Men det vil ikke alltid være plass til alle, derfor vil klasserommene fortsatt være åpne.  Husk å holde avstand!
Foto: GettyImages.com

Helsefremmende

God helse er viktig for ungdoms utvikling og evne til mestring og læring. Videregående skole er en viktig arena for å formidle og opparbeide gode levevaner.

Sunn mat

Begge kantinene har fokus på å tilberede og servere god, sunn mat. Blant annet grove baguetter med godt pålegg og salat fra egen salatbar. Noen dager serveres det også en enkel varmrett.

Fra 24.august åpnes kantinene på begge avdelinger.

Åpent fra kl 07.45 til 08.00 og i lunsjpausen fra kl. 11.10 til 11.40

Det selges enkel påsmurt mat, som er pakket enkeltvis og drikke. Du må ta med deg maten til klasserommet eller finne en plass ute. Det er ikke anledning til å sitte i kantna på grunn av smitteverntiltak.

Husk å holde avstand i køen!

Publisert: 05.05.2020 Oppdatert: 31.08.2020