Kantina serverer både varm og kald mat, og det er salat hver dag. I tillegg har vi et godt utvalg av forskjellige typer drikke.
På fredagene presenterer kantina ofte en ekstra godbit.
Restaurant Grevinnen
Restaurant Grevinnen blir drevet av skolens egne elever som går på utdanningsprogrammet Restaurant- og matfag. I restauranten kan du unne deg gode opplevelser til en rimelig penge.
Vi kan love en variert meny med mye spennende kortreist mat fra lokale produsenter.
Vanlige åpningstider er torsdager og noen tirsdager kl. 11.10-13.30. Menyen varierer fra uke til uke og blir lagt ut her underveis. Det gjør også de eksakte åpningsdatoene.
Åpning igjen i uke 4
OBS PGA COVID19 KAN VI INNTIL VIDERE IKKE TA IMOT EKSTERNE GJESTER, KUN GJESTER FRA SKOLEN.
Bordbestilling gjøres direkte på mail til rune.aastrom.halstad@vtfk.no eller rina.myrrusten@vtfk.no
Meny uke 4 – 6 i Grevinnen – fisk- og skalldyruker
Forretter
Krabbekake på en
salatseng med dill og gressløkdressing
Kr 20,-
Grønn ertesuppe
med stekte kamskjell og asparges
Kr 30,-
Kremet fiskesuppe.
Focacia og aioli
Kr 30,-
Hovedretter
Kremet fiskesuppe.
Focacia og aioli
Kr 70,-
Moules frites
Blåskjell, pommes frites, focacia og aioli
Kr 80,-
Posjert ørret
agurksalat, blomkålkrem, salt kokte poteter fra Bjertnæs og Hoel, Sandefjordsmør
Kr 75,-
Små dessertfristelser fra etasje fat
Kr 10,- pr stk