Kantina og restaurant Grevinnen

Bilde av kokk

Kantina

Skolens kantine er åpen fra kl. 07.30 - 13.30 hver dag.
Det serveres gratis, økologisk havregrøt og frukt hver morgen fra kl. 07.30 - 08.00.

Kantina er med i prosjektet Bærekraftige skolekantiner i Vestfold og Telemark, et samarbeid med Matvalget. Det betyr at kantina fokuserer på sunn og bærekraftig mat. 
Les mer om prosjektet her: www.matvalget.no/kantine

Kantina bruker varer i sesong og handler i stor grad lokalt. Hver dag blir det servert varm lunsj, salatbar, yoghurtbar, samt et assortert utvalg av påsmurte baguetter og wraps.

Bilde av grønnsaker i en bolle

Restaurant Grevinnen

Restaurant Grevinnen blir drevet av skolens egne elever som går på utdanningsprogrammet Restaurant- og matfag. I restauranten kan du unne deg gode opplevelser til en rimelig penge. Vi kan love en variert meny med mye spennende kortreist mat fra lokale produsenter.

Vanlige åpningstider er torsdager kl. 11.00 - 13.30.

Menyen varierer fra uke til uke. Bestill bord ved å klikke på linken under - velg antall personer og klokkeslett, deretter får du opp valget om å bestille bord. Har du problemer med bordbestillingen? Send e-post til rune.aastrom.halstad@vtfk.no

Bordbestilling gjøres via denne linken: https://www.dishcult.com/restaurantgrevinnen

Bilde av servitør

Meny restaurant Grevinnen:

Uke 13. Tema: Street Food.

Hovedretter

Hamburger (150g), brioche-brød, salat, rødløk, tomat, med friterte Bjertnæs og Hoel-poteter.

Fish and chips, remulade og ertepuré.

Fritert kylling, serveres med salat og dressing.

Hjemmelaget pitabrød med pulled pork, bbq-saus, syltet rødløk og coleslaw.

Sideretter

Mozzarella sticks.

Friterte Bjertnæs og Hoel-poteter.

Løkringer.

Desserter

Churros, kanel og sukker med sjokolade og karamellsaus.

Belgisk vaffel, sjokoladesaus, vaniljeis og bær.

Donut, påskespesial, sjokolade med karamell, bringebær og jordbær.

 

Publisert: 05.05.2020 Oppdatert: 28.03.2023 kl.12.34