Kantina og Grevinnen

Kantina på Greveskogen er åpen hver dag fra kl. 09.30-13.30. Vi har også egen restaurant, Grevinnen, som er åpen torsdager og noen tirsdager fra kl. 11.10-13.30.

Kantina serverer både varm og kald mat, og det er salat hver dag. I tillegg har vi et godt utvalg av forskjellige typer drikke.

På fredagene presenterer kantina ofte en ekstra godbit.

Restaurant Grevinnen

Restaurant Grevinnen blir drevet av skolens egne elever som går på utdanningsprogrammet Restaurant- og matfag. I restauranten kan du unne deg gode opplevelser til en rimelig penge.

Borddekking i Grevinnen

Vi kan love en variert meny med mye spennende kortreist mat fra lokale produsenter.

Vanlige åpningstider er torsdager og noen tirsdager kl. 11.10-13.30. Menyen varierer fra uke til uke og blir lagt ut her underveis. Det gjør også de eksakte åpningsdatoene.

Åpning igjen i uke 4

OBS PGA COVID19 KAN VI INNTIL VIDERE IKKE TA IMOT EKSTERNE GJESTER, KUN GJESTER FRA SKOLEN.

Bordbestilling gjøres direkte på mail til rune.aastrom.halstad@vtfk.no eller rina.myrrusten@vtfk.no

Meny uke 4 – 6 i Grevinnen – fisk- og skalldyruker

Forretter

Krabbekake på en

 salatseng med dill og gressløkdressing

Kr 20,-

Grønn ertesuppe

med stekte kamskjell og asparges

Kr 30,-

Kremet fiskesuppe.

 Focacia og aioli

Kr 30,-

Hovedretter

Kremet fiskesuppe.

 Focacia og aioli

Kr 70,-

Moules frites

Blåskjell, pommes frites, focacia og aioli

Kr 80,-

Posjert ørret

 agurksalat, blomkålkrem, salt kokte poteter fra Bjertnæs og Hoel, Sandefjordsmør

Kr 75,-

 

Små dessertfristelser fra etasje fat

Kr 10,- pr stk

Book bord

Publisert: 05.05.2020 Oppdatert: 21.01.2021 kl.11.09