Rødt nivå fra mandag 22. mars


Av:

Rektor Trond Gausnes

Publisert:

19.03.2021

Oppdatert:

19.03.2021 kl.18.33

Det er nå bestemt at de videregående skolene i Skien skal være på rødt nivå fra og med kommende uke. Det er imidlertid usikkerhet knyttet til hvilke tiltak vi må gjennomføre på de ulike nivåene i den oppdaterte trafikklysmodellen som var varslet skulle komme idag. I skrivende stund er den ennå ikke kommet.

For Hjalmar Johansen vgs betyr derfor rødt nivå fra mandag av, uavhengig av hvordan tiltaksnivået på rødt nivå ser ut i den nye modellen, følgende:

  • All undervisning gjennomføres digitalt mandag 22.3 og tirsdag 23.3.

Plan for kombinasjon digital undervisning / undervisning på skolen fra og med onsdag 24.4 vil bli utarbeidet og sendt ut mandag 22.3, forutsatt at det er mulig å gjennomføre undervisning på skolen innenfor de tiltakene som skal gjelde på rødt nivå.

Administrasjon, elevtjenester og ledelse arbeider fra hjemmekontor mandag-tirsdag, og etter turnusordning fra og med onsdag. Jeg kommer til å være på skolen mandag og tirsdag slik at elever som har behov for å være på skolen kan møte på skolen og delta i teamsundervisning fra skolen. Sosialrådgivere vil være tilgjengelige i teams.

Ved Opplæring i mindre grupper går undervisningen som normalt fra mandag innenfor tiltaksnivået som er definert på rødt nivå.