Bibliotek

Skolens bibliotek er som hjertet: Rødt og med god puls! Det er et rom som gir deg utsikt og innsikt. Et fint sted å jobbe med skolearbeid eller slappe av, være alene eller være med venner. Velkommen!

Finn bøker Finn filmer Aviser og magasiner  Historiske kilder  Fordypningsoppgave Kildebruk Skriv! Les! Gratis læremidler
Digitale lærebøker

Skolens bibliotek ligger i andre etasje rett over kantina. Der finner du også skolens IT-avdeling.

På biblioteket finner du selvfølgelig mange forskjellige bøker. Du finner også lydbøker, et godt utvalg av film, dagens aviser, noen tidsskrifter og flere spill. Du kan også låne e-bøker.

Lånekort og skolebevis får du i app'en PocketID

På biblioteket er det skriver/kopimaskin til bruk for elever og ansatte. Det er også her du låner alle lærebøkene og elev-PC. IT-avdelingen har også kontor og verksted på biblioteket.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss på Teams. Søk opp navn i chat'en eller finn bibliotek eller IT-drift i Teamet "Skolen vår".

Bibliotek:

Anne Stine Midtgarden
Bibliotekar og ansvarlig for skolens nettsider.
anne.stine.midtgarden@vtfk.no / 35918362

IT-avdelingen:

IT-drift: hjvgsitdrift@vtfk.no / 35918313

Jarle Osmund Vaagen
IT-ansvarlig
jarle.osmund.vaagen@vtfk.no / 92045163 / 35918315

Filip Borgersen
IT-læring
filip.borgersen@vtfk.no / 35918313

Mandag - fredag klokka 08.00 - 15.30.

Bibliotektjenesten er ubemannet fredag og i skolens ferier.

Søk i katalogen

Gå til Websøk - skolens nettkatalog. Logg inn med Feide for å se dine lån på biblioteket.

Hva er lånetiden?

• 4 uker for bøker