Bibliotek

Finn bøker Finn filmer Aviser og magasiner  Historiske kilder  Fordypningsoppgave Kildebruk

Skolens bibliotek ligger i andre etasje rett over kantina. Der finner du også skolens IT-avdeling.

På biblioteket finner du selvfølgelig mange forskjellige bøker. Du finner også lydbøker, et godt utvalg av film, dagens aviser, noen tidsskrifter og flere spill. Du kan også låne e-bøker.

Lånekort og skolebevis får du i app'en PocketID

På biblioteket er det skriver/kopimaskin til bruk for elever og ansatte. Det er også her du låner alle lærebøkene og elev-PC. IT-avdelingen har også kontor og verksted på biblioteket.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss på Teams. Søk opp navn i chat'en eller finn bibliotek eller IT-drift i Teamet "Skolen vår".

Bibliotek:

Anne Stine Midtgarden
Bibliotekar og ansvarlig for skolens nettsider.
anne.stine.midtgarden@vtfk.no / 35918362

IT-avdelingen:

IT-drift: hjvgsitdrift@vtfk.no / 35918313

Jarle Osmund Vaagen
IT-ansvarlig
jarle.osmund.vaagen@vtfk.no / 92045163 / 35918315

Filip Borgersen
IT-læring
filip.borgersen@vtfk.no / 35918313

Mandag - fredag klokka 08.00 - 15.30.

Bibliotektjenesten er ubemannet torsdager og i skolens ferier.

Søk i katalogen

Gå til Websøk - skolens nettkatalog. Logg inn med Feide for å se dine lån på biblioteket.

Hva er lånetiden?

• 4 uker for bøker