Kakeri - Makeri - Serviceri

Arbeidslivstreningsklassen på Horten vgs har dyktige og kreative elevbedrifter med forskjellige spesialiteter. Er du ansatt eller elev kan du besøke utstilling og ta kontakt her på huset, ellers se kontaktinfo nedenfor.

Kakeri UB

Spesielle kaker til spesielle anledninger!

Alle våre kaker er laget fra bunnen av, for da smaker det aller best. Vi har en rikholdig liste med ulike kaker og ulike smaker. Smak og utseende er viktig for oss, og all vår kakepynt er håndlaget.
Vi setter alltid kundene først.

Prisnivået vårt er rimelig, og vår leveringstid er omtrent en uke. Betaling kan skje med både kontanter og Vipps.

Kom innom for bestilling på rom 2123 / 2117 (kun for ansatte/elever) eller ta kontakt via epost på lise.levang@vtfk.no eller Lise på telefon 911 83 603.

Makeri UB

Vi driver med produksjon og salg av håndverksprodukter.

Blant våre produkter kan vi nevne poncho, puter, skjerf, tepper, babytepper, skrapevotter, ølvotter, pannebånd, kluter, pulsvarmere, luer, halser, grytekluter, sitteunderlag og ulike pyntegjenstander knyttet til årstidene.

Vi er opptatt av tidsriktig design og følger med på trendene som rører seg.
Hos oss kan du bestille i din størrelse og i dine farger. Betaling kan skje med både kontanter og Vipps.

Vi har salgsutstilling i gangen utenfor rom 2111 til enhver tid (kun for ansatte/elever), eller ta gjerne kontakt via epost på makeriub@gmail.com eller Minken på telefon 404 52 605

Serviceri UB

Serviceri UB er avdelingens altmulig-bedrift.

Vi produserer ulike produkter i tre og betong for salg, og vi arrangerer også kaféer for elever og ansatte. I tillegg supplerer vi Makeri UB og Kakeri UB med små og store oppdrag. Det kan være alt fra salg, innkjøp, sjauing, planlegging, levering, snekring og markedsføring.

God kundebehandling er viktig for oss! Vi er åpne for det meste og gir alltid alt vi har. Betaling kan skje med både kontanter og Vipps.

Har du et oppdrag du vil ha gjort? Ta kontakt på rom 2120 / 2117 (kun for ansatte/elever) eller på epost til serviceri.ub@gmail.com eller Kristoffer på telefon 920 14 071.

Publisert: 01.07.2020 Oppdatert: 06.11.2020 kl.11.20