Medieproduksjon ungdomsbedrifter

Medieproduksjonslinja har hele tre ungdomsbedrifter dette skoleåret: Bare Design, Act Act film og Fuze Foto. De har hatt mange spennende oppdrag allerede dette skoleåret.
Lydmann Ask tar opptak av lydbok med forfatter Maryann Berg Hansen i lydstudio.

Etter to år på yrkesfag, her i medieproduksjon, kan elevene bli lærlinger. Etter to år i bedrift kan de ta svennebrev i mediegrafikerfaget eller fotograffaget.

De 14 elevene i 2DMA har tre ungdomsbedrifter, og vi har hatt mange spennende oppdrag. Vi har laget flere informasjonsfilmer for skolens ledelse, blant annet elevrådets morsomme musikkvideo med oppfordring til å følge smittevernreglene og rektors velkomsthilsen ved skolestart. Klikk på bildene for bildegalleri.

Informasjonsfilmer:

Rektor presentasjon.png     Antibac.png

Eksterne oppdrag:

Vi har samarbeidet med Preus Fotomuseum, og laget lydopptak til en fotoutstilling. Vi har også jobbet med forfatteren Maryann Berg Hansen. Her har vår lydmann Ask tatt opptak av lydbok i studio. I tillegg har vår illustratør Emil laget forsidebilde til lydboka.

GG forside.jpgMaryann Berg Hansen lydopptak.jpgIllustrasjon 1 lydbok.pngIllustrasjon 2 lydbok.png

Vi har hatt flere fotooppdrag, blant annet skoleportrettbilder av elever.Disse elevene er også kulturverter for den kulturelle skolesekken:

Kulturverter DKS.jpg

Vi er klare for flere oppdrag, og gleder oss til å komme ut til spennende læreplasser når den tid kommer. Ta gjerne kontakt med skolen for informasjon vedrørende lærlinger!

Publisert: 11.12.2020 Oppdatert: 11.12.2020 kl.12.58