Parkering og sykkelhotell

Horten videregående skole har begrenset med parkeringsmuligheter på skolens område. Vi har 18 ladeplasser for elbil, og utover dette henviser vi derfor besøkende til offentlig parkering i nærområdet.

Offentlig parkering

Siden vi har svært begrenset med parkeringsmuligheter på skolens område, henviser vi våre gjester, ansatte og elever til offentlig parkering i nærområdet. Det er flere muligheter til å parkere med få minutters gangavstand til skolen. Her er to forslag:

Karljohansvern v/Marinemuseet (gratis) se veibeskrivelse

Hortenshallen/Lystlund arena (avgiftsbelagt) se veibeskrivelse

Ladestasjon for elbil

Ladestasjoner for elbil er forbeholdt skolens ansatte og besøkende. Midlertidig parkeringstillatelse og ladekort for besøkende må hentes på servicetorget, ansatte må ha oblat i frontruten. Det er kun tillatt å benytte ladeplass kl 08-16 når bil skal lades.

Elbiler parkerer gratis (gjelder ikke hybrid) 

HC-parkering

Det er gratis parkering på anviste plasser for bevegelseshemmede mot synlig HC-bevis fra kommunen. Skolen har 2 oppmerkede plasser, innkjøring fra Oregata. Midlertidig parkeringstillatelse/ansattoblat må i tillegg hentes på skolens servicetorg og legges synlig i frontruten.

Kunder til TIP/lærling EL med verktøybil/serviceoppdrag på HVS

Midlertidig parkeringstillatelse hentes på servicetorget eller kontakt teknisk. Kan stå gratis på vareleveringsområdet.

MC-parkering

Skolen har gratis parkering for mc, innkjøring fra Oregata.

Sykkelhotell

Skolen har eget sykkelhotell med mulighet for lading av el-sykler og låsing av alle sykler, kontakt servicetorget for tilgang. Det er ikke anledning til å parkere sykkelen utenfor sykkelhotellet. Vi gjør oppmerksom på at sykkelhotellet har kameraovervåking 24/7. 

Publisert: 04.05.2020 Oppdatert: 26.01.2023 kl.14.08