Informasjonsteknologi 2

Informasjonsteknologi 2 er for deg som ønsker å lære å utvikle IT-systemer. Du vil lære å planlegge, programmere og dokumentere både vanlige IT-systemer, og multimediabaserte løsninger. Dette er kompetanse det er behov for i mange yrker. Faget er et 5 timer realfag som du kan ta enten på VG2 eller VG3, og som gir realfagspoeng når du skal søke høyere utdanning. Elevene kan komme fra hele Norge. Med Nettskolen Vestfold kan du ta fag der du bor!
Photo by Fatos Bytyqi on Unsplash

Læreplan og realfagspoeng

Fra høsten 2022 undervises faget etter ny læreplan (KL20, fagfornyelsen). Du kan lese mer om faget her: Læreplan i informasjonsteknologi 2.

Du får 0,5 realfagspoeng for informasjonsteknologi 2. Du kan lese mer om realfagspoeng her: Realfagspoeng.

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen foregår i et digitalt klasserom to ettermiddager i uken med obligatoriske e-leksjone som forberedelse til undervisningen.

Undervisning i kombinasjon med e-leksjoner og samskrivingsverktøy får du praktisert faget både skriftlig og muntlig med dine medelever og lærer. Alt du trenger er en PC med webkamera, headset med mikrofon og god internettilkobling.

Oppstart

Felles oppstartssamling for alle nye elever 27. august 2022 på Horten videregående skole.

Undervisningen starter i uke 35.

Undervisningstidspunkt: Mandager og torsdager kl. 16:00 - 17:00*

* Det kan komme endringer i tidspunktene

Påmelding

Du melder deg på via vårt påmeldingsystem i samråd med din lokale videregående skole.

Alle elever i Vestfold og Telemark fylke får fagene gratis. Elever fra andre fylker må ha en bekreftelse/godkjenning fra sin lokale skole om at deres skole betaler for elevplassen. En slik bekreftelse/godkjenning er viktig å ha på plass før du melder deg på.

Har du noen spørsmål, kontakt oss på:

E-post: nettskolen@vtfk.no

Mobil: 48 48 23 21

Inntaket for skoleåret 2022-23 er nå stengt

 
 
 

Publisert: 29.09.2020 Oppdatert: 21.10.2022 kl.10.27