Matematikk R2

Matematikk R2 er et fag for deg som er spesielt interessert i matematikk, og som trenger faget, eller ønsker realfagspoeng for å komme inn på videre studier. Vårt digitale tilbud gjør det mulig å følge faget uavhengig av hvor du bor, og det passer også for elever på ulike studieprogram hvor faget ikke kan timeplasseres (idrettsfag o.l). Du må være ferdig med matematikk R1 og du bør ha 4 eller bedre i standpunkt. Elevene kan komme fra hele Norge. Med Nettskolen Vestfold kan du ta fag der du bor!
Photo by Dinamo

Læreplan og realfagspoeng

Fra høsten 2022 undervises faget etter ny læreplan (KL20, fagfornyelsen). Du kan lese mer om faget her: Læreplan i matematikk R2.

Du får 1,0 realfagspoeng for matematikk R2. Du kan lese mer om realfagspoeng her: Realfagspoeng.

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen foregår i et digitalt klasserom to ettermiddager i uken med obligatoriske e-leksjoner som forberedelse til undervisningen. Undervisningen skoleåret 2021/2022 er på mandager og onsdager fra 16:00-17:00.

Med undervisningen i kombinasjon med e-leksjoner og samskrivingsverktøy får du praktisert faget både skriftlig og muntlig med dine medelever og lærer. Alt du trenger er en PC med webkamera, headset med mikrofon og god internettilkobling. 

Oppstart

Felles fysisk oppstartssamling for alle nye elever i august/september 2023 på Horten videregående skole.

Undervisningstidspunkt inneværende skoleår: mandager og onsdager kl. 16:00 - 17:00*

*Det kan komme endringer i tidspunktene

Påmelding og opptak 

Du melder deg på via vårt påmeldingsystem i samråd med din lokale videregående skole.

Alle elever i Vestfold og Telemark fylke får fagene gratis. Elever fra andre fylker må ha en bekreftelse/godkjenning fra sin lokale skole om at deres skole betaler for elevplassen. En slik bekreftelse/godkjenning er viktig å ha på plass før du melder deg på.

Har du noen spørsmål, kontakt oss på:

E-post: nettskolen@vtfk.no

Telefon: 33 07 91 00

 

 
 

Publisert: 29.09.2020 Oppdatert: 15.02.2023 kl.07.36