Kragerø videregående skole

I fokus

Vitnemål og kompetansebevis

Fredag 25. juni fra kl 12.00 til 15.30 holder vi Servicekontoret på skolen åpent for henting av vitnemål og kompetansebevis. Dette gjelder for elevene i 3SAM, 3REA, 3IDA og 3-4PBA samt for elevene i 2HEA, 2BUA, 2BYA og 2PIA. Om noen skal hente det for deg må du sende med dem en skriftlig tillatelse der det også står ditt navn, fødselsnummer og din underskrift. Ikke avhentede vitnemål/ kompetansebevis sendes i posten fredag ettermiddag.

Ledige plasser til voksne som ønsker fagbrev i Helsearbeiderfaget!

Kragerø videregående skole har ledige plasser til voksne som ønsker fagbrev i Helsearbeiderfaget! Vi har et 2-årig tilbud for voksne som ikke har fullført videregående skole. Etter to år på skolen må det søkes om 2 år som lærling i bedrift. Dette gjøres i det andre året på skolen. Fag vi tilbyr det første året er: Norsk, Matematikk, Samfunnsfag og Programfagene; Helsefag, Kommunikasjon og samhandling og Yrkesliv, samt Yrkesfaglig fordypning (YFF). Fag vi tilbyr det andre året er: Naturfag, Engelsk og Programfagene; Helsefag, Kommunikasjon og samhandling og Yrkesliv, samt Yrkesfaglig fordypning (YFF). Det kan søkes om økonomisk støtte via Lånekassa men vi anbefaler å vente med dette til oppstart i august. Da kan vi hjelpe til med dette på skolen. Organisering: Tilbudet er på dagtid kl 08.30-15.00 mandag – torsdag. Det vil bli utarbeidet en fullføringsplan som viser omfang og varighet av skoletilbudet. NB Det er fullt mulig å ta noen av fagene og bygge opp kompetansen etter behov. Skolestart er mandag 23.august. Søknad om skoleplass må skje via www.vigo.no «Søknad for voksne/Realkompetanse» som er åpen for voksne hele året men vi anbefaler å søke FØR august. Vi oppfordrer til å lese «Brukerveiledningen» slik at søknaden blir så riktig som mulig. Ta kontakt med Studieleder Anne Lene Sørø Olsen om du trenger mer informasjon om tilbudet. Klikker du på denne teksten kommer du til vigo.no.

Muntlig eksamen er avlyst.

Muntlig eksamen for elever er avlyst. Dette gjelder for elever på 10. trinn og vg3, og for voksne deltakere i videregående opplæring. Dette betyr i praksis at alle eleveksamener våren 2021 er avlyst. Privatisteksamener skal fortsatt gjennomføres. Du leser mer på udir.no.

Kalender