Ida vant stipend til førerkort

Premien ble delt ut under årets juleavslutning. En stolt rektor Roar Jenshagen poserer her sammen med prisvinner Ida Ariane Karlsen Dyrø og lederen for samferdselsutvalget i Vestfold fylkeskommune, Hans Hilding Hønsvall.

Publisert:

20.12.2019

Oppdatert:

16.09.2021 kl.13.38

En overrasket Ida Ariane Karlsen Dyrø mottok i dag et stipend på 15.000 kroner fra Trygg Trafikk.

4 skoler i Vestfold har i høst deltatt i en landsdekkende konkurranse mellom videregående skoler, hvor de gjennom 3 uker har samlet poeng ved å levere oppdrag angående trafikksikkerhet på nett. Konkurransen heter #ErDuSikker og i alt var det 31 skoler som deltok. Melsom vgs på en 9. plass. Hans Hilding Hønsvall, leder for samferdselsutvalget i Vestfold fylkeskommune, sto for utdelingen. Han mener vi skal være stolte over 9.-plassen. Den skolen med flest poeng, Askim vgs vant en konsert med Staysman og Lazz.

 

Alle elevene innad i samme fylke konkurrerte også om stipendet på 15.000 kroner som er øremerket ett av følgende: Førerkort, sykkel eller reise. Vinneren har vært klar lenge, men vi har greid å holde det hemmelig for å kunne overraske henne på juleavslutningen. En glad Ida kan avsløre at hun vil bruke pengene på førerkort.

 

Vi gratulerer Ida med premien og alle elevene med en god plassering i landssammenheng. Trafikksikkerhet er et tema som bidrar til å redde liv, så vi er stolte over elevenes engasjement.