Vi har bibliotek ved begge avdelinger på skolen
Foto:©Kåre S. Pedersen

Om bibliotekene

Bibliotekene inneholder både faglitteratur, annen litteratur, lydbøker, aviser og magasiner.

Det er begrenset tid med bemanning på begge biblioteker, men utlån og innleveringer kan avtales med skolen også utenom åpningstidene.

Bibliotekene brukes også i undervisning og faglærer har da ansvaret for tilgang og bruk for elevene.

Utlån av lærebøker

Når du blir elev ved skolen signerer du samtidig en avtale digitalt for lån av lærebøker.

Det er viktig at du setter deg inn i denne.

Husk dette:

• Lærebøker blir utlånt ved bruk av en unik strekkode. Det betyr at akkurat denne boken er knyttet til deg, og ditt navn.
    Det hjelper derfor ikke å levere inn bøker du har byttet med andre.
  • Mister du læreboka må du erstatte.
  • Den dagen du slutter ved skolen skal lærebøkene leveres inn samme dag.
  • Lærebøkene skal kun leveres på biblioteket.
     Unntak avd. Lunde: Felles/klassevis innlevering.
  •  Du må selv levere lærebøkene dine. Hvis ikke må avtale om annen innlevering gjøres med bibliotekar.
  • For tapt, frastjålet, skadde eller ikke innleverte lærebøker blir det sent ut faktura til deg eller til foresatte dersom du er under 18 år.

Bibliotekar

Kåre S. Pedersen