Læringssenteret

Læringssenteret skal være et godt sted å jobbe med skolearbeid når man ikke er i klasserommet. Her er det alltid en lærer tilgjengelig for å hjelpe deg, og vi arrangerer faglige og sosiale tilbud for alle elever på skolen. Du finner oss overfor kantina - rett innenfor hovedinngangen.
 

Trenger du hjelp med skolearbeid/lekser? 

Det er en lærer tilgjengelig på Læringssenteret store deler av uka som kan hjelpe med skolearbeid i stort sett alle fag. I tillegg kan du få ekstra støtte i matematikkfaget  Mattestudio hver tirsdag. Hvis du av ulike grunner ønsker å komme i kontakt med Læringssenteret, kan Elin Åsgard, Lars A. Sundøen eller Matthew Hochstetler kontaktes på Teams.

Mattestudio 

Hver tirsdag fra kl. 08.10-09.45 

Mattestudio er et sted der elever kan samles rundt matematikkfaget. Om du trenger ekstra støtte i faget, eller om du bare vil samarbeide med andre matteinteresserte, er dette stedet for deg. I tillegg er det gratis nudler og rett-i-koppen-retter for alle deltakere. Det arrangeres også mindre kurs i grunnleggende matematikkferdigheter og konkurranser knyttet opp mot faget. 

Bibliotekstjenester 

Elever og ansatte er velkomne til å bruke bibliotektjenestene ved Læringssenteret. I tillegg har vi en samarbeidsavtale med Folkebiblioteket på Bok- og BlueshusetDe hjelper deg gjerne med å finne gode bøker og relevant faglitteratur i bibliotek og på nett, og kan for eksempel bistå om du står fast med fordypningsoppgave eller prosjekt. 

Hvis du lurer på om Folkebiblioteket har litteratur om emnet du skal skrive eller lese om, så kan du enkelt finne ut av dette fra egen PC. Besøk denne siden. 

Publisert: 04.05.2020 Oppdatert: 13.11.2020 kl.13.09

Lars Alexander Sundøen
Lærer i Samfunnsfag, Religion, Historie og filosofi og Tysk
Matthew Hochstetler
Lærer i Engelsk og Matematikk
Elin Åsgard
Lærer i Norsk, Norsk som andrespråk og Engelsk