Nettundervisning og Ressurssenter

Nyheter

Møt USN-studenter 8. april kl 11.00 eller kl 19.00

Den 8. april tilbyr vi potensielle studenter som fortsatt ikke har bestemt seg, å møte våre studenter i 30 minutters webinarer. Studentene forteller om sitt studium og hva man kan bli.

Studievalget

Vi har samlet en nyttig info-side her som kan sendes til elevene:

https://www.usn.no/studier/studievalget/

Her finner studieinteresserte aktuelle saker om å velge utdanning. Vi har filmet alle de gjennomførte webinarene om ulike studier. Oversikt over disse samt de kommende webinarer den 8. april er publisert på usn.no/studievalget. Gikk du glipp av Åpen dag? Sendingen på en time med reportasjer fra våre studiesteder, finner du også der.

Podkast

Er du kjent med vår nye Podkast: « Hva skal jeg bli og hvordan skal jeg bli det?» med karriereveileder Anne som gir råd? Over 2000 har allerede lyttet til den!


En gullbillett til flere jobbmuligheter!

Nå åpner en unik mulighet seg for innbyggere som er permittert eller arbeidsledig og ikke har fullført videregående opplæring. Alle kan søke om å få gjort ferdig fagbrev eller vitnemål gratis. 

Terskelen for å sende inn en søknad til ordningen, skal være lav. Det starter med å fylle inn et søknadsskjema og krysse av for fag som mangler helt eller delvis. Deretter tar en veileder kontakt, for å se på muligheten for å skreddersy et tilbud ut fra de ulike søkernes behov. 

Mer informasjon her!


Søke lærling innen helsearbeiderfag eller barne- og ungdomsarbeiderfag denne våren?

Ressurssenteret har nå fått denne presiseringen fra OKOSTELEMARK innen helsearbeiderfaget. Les mer her:

Norskprøve Kompetanse Norge.docx


Lenker

Pålogging:

Samlingsoversikter:

Studieinformasjon: