Bruk av Læringssenteret

Lånekort

Ditt digitale elevkort (PocketID) fungerer som lånekort. Du kan bruke det i skranken og på låneautomaten.

Det er QR-koden som skal scannes. På automaten må du kanskje skru opp lysstyrken i displayet litt ekstra for å få scannet koden.

Lånetider

• Til skoleslutt for lærebøker
  • 3 mnd. for klassesett
  • 4 uker for skjønnlitteratur og faglitteratur
  • 4 uker for lydbøker
  • 1 uke for tidsskrifter
  • 1 uke for DVD-filmer
  • 1 dag for referanselitteratur merket med "Dagslån" f. eks. ordbøker.
  • 1 dag for hodetelefoner
  • 1 uke for DVD-spiller
  • 1 dag for gitar og brettspill

Scanne og kopiere

Alle vg1-elever får en brikke som kan brukes på kopimaskinen for hurtig innlogging.
Første gang du skal bruke brikken på maskinen legger du den på den svarte paden til venstre, og logger inn med ditt vanlige Feide brukernavn og passord. Neste gang du kommer vil maskinen kjenne igjen brikken og logge deg rett inn.
Mister du kopibrikken må du betale for en ny på kontoret eller du kan logge inn vha tastaturet på maskinen.

Lesesalen

Lesesalen har 12 plasser og her kan du arbeide uforstyrret. Det er derfor ikke tillatt å spise, prate eller spille musikk. Husk å sette telefonen på lydløs. Du trenger ikke reservere plass.

Mat og drikke

Det er lov å ta med matpakken og kose seg med den på Læringssenteret. Vi forventer at du rydder opp etter deg og tørker opp hvis noe søles.

Det er utplassert fem søppelkassetårn i lokalet der du kan kildesortere søppelet. Disse finner du ved alle de tre inngangene, ved bingen og ved kopimaskinen.

Hjelp oss å holde det pent og ryddig, så blir det et trivelig arbeidmiljø for oss alle.

Aviser og tidsskrifter

I avisstativet finner du dagens aviser, og i avisstativets hyller ligger de foregående utgavene. Vi tar vare på avisene i en uke. Avisene må ikke fjernes fra læringssenteret.

Tidsskriftene finner du i hyllene rundt bingen. De er sorteret alfabetisk. Siste utgave står i hylla, og de foregående utgavene finner du i kassettene under. Tidsskrifter kan lånes i skranken og har en ukes lånetid.

Publisert: 18.06.2020 Oppdatert: 14.06.2022 kl.14.50