Kantine

Skolen har en kantine på Nord og en på Sør. Kantina er et viktig miljøskapende samlingspunkt for elevene.

ig_fill_vann_45px.png

Trykk her for å følge kantina på Instagram!

Her blir det lagt ut ukesmeny, konkurranser, tilbud og informasjon om hva vi holder på med i kantinene.

Åningstider

Kantinene holder åpent fra 07.45-14.00 fra mandag til fredag.

Mat og drikke

Vi har et bredt utvalg av påsmurt som baguetter, wraps, horn, focaccia, ostebolle, panini, toast mm.

Kantinene har en salatbar med et godt assortert utvalg. Kjøkkenet kutter og lager egne blandinger selv. Av hensyn til korona har vi ikke salatbar tilgjengelig men lager isteden kuvert pakkede salater.

Vi lager hjemmelaget varm mat til fine priser.

Vi har et godt utvalg av drikke med kaffe, te, mineralvann, iste, iskaffe, melk, juice, smoothie og litago. I kantina får du også kjøpt is, desserter, yoghurt, frukt og bakst.

Kantinene har faglærte kokker og er en godkjent lærebedrift. For tiden jobber en lærling som med to års læretid hos oss. Elever fra studiespesialisering med arbeidstrening har også arbeidstrening i kantinene.

Image3.jpegImage2.jpegIMG_8808.jpg

Publisert: 05.05.2020 Oppdatert: 03.09.2020