Digital åpen skole

Denne digitale skolevandringen er laget for deg som skal søke på videregående skole.

Vår digitale skolevandring har fokus på å engasjere og informere visuelt med presentasjoner og videoer. I tillegg finner du quiz, skriveoppgave, bildegalleri, informasjon om timeplaner og om fag per programområde. Vi tror at dette kan gi elevene et godt utgangspunkt når de skal velge studieretning på Porsgrunn videregående skole.

God tur!

Introduksjon av PVS

Video om PVS

Studieretninger

Se og last ned brosjyre eller besøk sider for de studieretningene som er av interesse

Informasjonsbrosjyrer / Hjem: Studieretninger

Studieforberedende:

IB-norsk   IB-engelsk  IB og Pre-IB (vtfk.no)
Idrettsfag  Idrettsfag (vtfk.no)
Kunst, design og arkitektur  Kunst, design og arkitektur (vtfk.no)
Studiespesialisering  Studiespesialisering (vtfk.no)

Yrkesfaglig:

Frisør, blomster. interiør og eksponeringsdesign FBIE (vtfk.no)
Informasjonsteknologi og medieproduksjon  IM (vtfk.no)
Teknologi- og industrifag Teknologi- og industrifag (vtfk.no)

Andre opplæringstilbud:

Studiespesialisering med arbeidstrening SA (vtfk.no)

Vil du vite mer?

PVS sitt programfagtilbud

Valg av programfag:

Fag per programområde

Hvordan ser timeplanene ut?

Eksempler på timeplaner i WebUntis

WebUntis er skolens timeplanverktøy, og her kan elevene finne sin egen eller en lærers timeplan. Uten å måtte logge seg på, kan man finne timeplanen til alle lærere på skolen.

FB=Frisør, blomst og ekseponeringsdesign, ID=idrett, IK=Informasjonteknologi og medieproduksjon, KD=Kunst, design og arkitektur, ST=Studiespesialisering

Quiz

Hva vet du om forskjellen på studieforberedende og yrkesfaglig opplæring?

Svar på interessespørsmålene og utforsk de studieforberedende utdanningsprogrammene!

Svar på interessespørsmålene og utforsk de yrkesfaglige utdanningsprogrammene!

Skriveoppgave "Mitt fremtidige jeg"

Skriv et brev fra ditt "fremtidige jeg" til deg selv nå. Fortell hvordan du har det og hva du jobber med. Hvor gikk du på videregående skole? Hvordan var studietiden? Gikk du på universitet eller høyskole? Var du lærling og fikk jobb rett etter skolen? Bruk gjerne bildene i galleriet som inspirasjon.

Bildegalleri

Porsgrunn videregående skolePorsgrunn videregående skolePorsgrunn videregående skole - Teknologi og industrifagPorsgrunn videregående skole - Teknologi og industrifagPorsgrunn videregående skole - Teknologi og industrifagPorsgrunn videregående skole - Studiespesialisering Porsgrunn videregående skolePorsgrunn videregående skole - Kunst, design og arkitekturPorsgrunn videregående skole - Kunst, design og arkitekturPorsgrunn videregående skole - IdrettsfagPorsgrunn videregående skole - IdrettsfagPorsgrunn videregående skole - IdrettsfagPorsgrunn videregående skolePorsgrunn videregående skole - FBIEPorsgrunn videregående skole - FBIE

Skolens elever har tilgang til følgende, uavhengig av studieretning eller lokasjon:

Skrivesenter

FBlogo.jpgPorsgrunnVGS      INSTALOGO.jpg @porsgrunnvgs