Massetesting fra mandag 13.09.21


Publisert:

10.09.2021

Oppdatert:

10.09.2021 kl.15.21

Fra og med mandag 13.september blir systemet med smittesporing og å teste seg ut av karantene, erstattet av massetesting.

Fra og med mandag 13.september blir systemet med smittesporing og å teste seg ut av karantene, erstattet av massetesting. Dette gjelder alle elever, selv om du har fått vaksine. Testene deles ut på skolen og tas med hjem for gjennomføring. Vi starter opp så snart vi har fått testene inn på skolen.

Tønsberg kommune vil være til stede på skolen i oppstarten av prosjektet for å sikre at dere får svar på eventuelle spørsmål dere måtte ha. Se også hjemmesiden til Tønsberg kommune: www.tonsberg.kommune.no/selvtesting.

Det er viktig at alle både elever og voksne følger opp den frivillige massetestingen slik at vi kan være mest mulig til stede på skolen. Elever som er i isolasjon / karantene, forholder seg til beskjeder fra smittesporerne. Alle andre elever møter til undervisning.

Fortsatt gjelder de samme reglene: Ikke kom på skolen hvis du er syk, vask hender og hold avstand. Bruk gjerne munnbind på bussen.