Grupperom

12.08.2020

Oppdatert:

12.08.2020

Dere som vil lese eller gjøre skolearbeid på biblioteket har mange muligheter. Foruten de rundt førti plassene rundt i lokalet er det seks grupperom.

Disse grupperommene er forbeholdt grupper av elever. Rommene må reserveres før bruk. Elever kan reservere rommet for to timer av gangen og inntil to uker fram i tid.

Som overalt ellers på biblioteket er det lov å drikke der inne, men all spising er forbudt.

De som har brukt rommene må sette dem i stand etter seg. Alt dere har tatt med inn (sekker, svamper, flasker, stoler etc) skal være med ut igjen.

Så lenge vi må følge smittevernprosedyrer, er grupperommene bare for to elever av gangen. Det vil ikke være anledning til å ta med flere stoler enn de som står på rommet. Brukere av grupperom og andre arbeidsplasser må også sprite etter seg, i tillegg til at de selvsagt tar med søppel etc.